Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Oklejał ktoś swoją jedynkę folią ?

Ze względu na sprzedaż auta jak i dotychczasowe użytkowanie chciałbym zmienić kolor.

Mało w necie oklejonych jedynek..

Jak ktoś jednak swoją oklejał to proszę zdjęcia..

pzdr

Opublikowano

Jakieś są ale właśnie mało. Mało kto okleja na połysk raczej tylko mat bo wtedy to ma sens i auto wygląda troszkę inaczej.

Ja właśnie myślałem o czarnym macie ale nie każdemu widzę przypadł do gustu :lol: :D

Wychodzę z założenia że mat czy połysk to kwestia gustu i dyskusja będzie na poziomie gaz czy benzyna albo diesel

Opublikowano

Tu poniekąd masz rację wygląda troszkę jakby był zakurzony ale ja osobiście lubię taki efekt.

Tak czy owak trzeba dbać bardziej o czystość auta aby dodatkowo efektu nie pogłębiał prawdziwy kurz.

Zobaczymy jak to wyjdzie w każdym bądź razie będzie lepiej niż obecny czerwony kolor.

To są wszystko gusta i każdy będzie miał odmienne zdanie.

Nie planuje w każdym bądź razie dwururek,spoilerów ani znaczków M w 115 km aucie :D

Opublikowano

Ja mam silnik 1,6.. z tego będzie około 150 km i troszkę niutków więcej.

Na pewno się odczuję różnicę ale kwestia czy warto.

Co innego przy 2.0 tam przyrosty są już znaczące.

Opublikowano

no gdzie.....

18d masz przyrost ze 143 na 180

wbrew pozorom roznica miedzy 116 a 150 bedzie bardziej odczuwalna niz miedzy 143 a 180.

Opublikowano

Ja mam 116 d Effecient Dynamics.

Tam jest silnika 1,6

Są też 116d z silnikiem 2,0

W 1 przypadku do 150 km w drugim do 180 .

Wiadomo 35 km i 80 nm więcej będzie odczuwalne ale jedynką staram się jeździć oszczędnie a tak będzie mnie kusić do szybszej jazdy :twisted: