Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kilka dni temu nabyłem jak w temacie 520i z 97r i mam pytanie w sprawie zegarów ponieważ u mnie nie wyświetla się w zegarach ten samochodzik który wskazuje otwarte drzwi i światła , pytanie czy we wszystkich wersjach to działa bo podczas testu zegarów też było ciemno... pozdro...
Opublikowano
Dokładnie jak kolega wyżej, najmniejszy OBC nie wyswietla nawet obrysu samochodu i żarówek, jedynie ukryte funkcje. Ale wyczytałem temat, że dołożenie manetki BC i jednego kabelka oraz przeprogramowanie kompa i można mieć małe BC w tej wersji :mrgreen:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Ok. dzięki za odpowiedzi... bo myślałem że może uszkodzone.. Temat z dołożeniem tej manetki itd.. zaciekawił mnie i trzeba go będzie zgłębić... pozdro..
Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanie skoro mowa o zegarach a mianowicie podczas testu zegarów wyświetla mi położenia dźwigni biegów automatu czyli P.R.N D ..itd.. A ja mam manualną skrzynię więc czy tak powinno być czy może ktoś założył zegary od automatu... pozdro..
Opublikowano
Wszystko jest ok, zegary masz przygotowane również pod skrzynię automatyczną, gdybyś zapragnął zmienić. Wystarczy przekodować i działa wszystko jak trzeba
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.