Skocz do zawartości

E46 318i se zamykanie/otwieranie szyb kluczykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w e46 domykanie szyb kluczykiem to jest standard?

Chodzi mi o wersje se touring z 2002.

Mam 2 kluczyki i w zadnym nie dziala zamykanie lub otwieranie szyb przy dluzszym przytrzymaniu gornego/srodkowego guzika.

Znalazlem pare tematow o domykaniu szyb, ale na zadnym nie mam odpowiedzi czy jest to dodatkowe wyposazenie.

Ktos wspominal, ze te ustawienia (domykanie szyby automatycznie przy zamknieciu drzwi lub przez przytrzymanie przyciskubpilota) mozna zmienic przekrecajac kluczyk w drzwiach ale niestety nie mam dzis mozliwosci sprawdzenia tego, a nurtuje mnie to.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba zakodować jak tego nie masz a potrzebujesz. Zdecyduj się jaki masz rok produkcji auta, w opisie masz 2003.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

2003 mialem poprzednio, teraz zmienilem na 2002 touring.

Ok dzieki za odpowiedz. Wiec wyglada na to, ze jest mozliwosc zrobienia tej funcji. Czyli zakladajac, ze nie mam zakodowanego kluczyka, orientuje sie ktos ile mniej wiecej kosztuje taka usluga?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mysle, że 0,7-1l napoju wyskokowego (min. 40%) dla forumowicza z okolicy w kolorze zależnym od gustu :8) a u jakiegoś "kodera" pewnie 100..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Dzieki kolego ale mieszkam w Anglii. Wiec pewnie ze £20 mnie policza skoro w Polsce 100zl. Ale mysle, ze i tak warto. W gorace dni otworzenie szyb kilka minut przed wyjazdem to genialne rozwiazanie :)

Ciesze sie ze nawet jesli u mnie to teraz nie dziala to moge sobie to uruchomic. W poprzedniej e46 i e90 ktore mialem opcja ta byla, dlatego troche sie zawiodlem, gdy w moim nowym nabytku to nie dzialalo.