Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Posiadam e46 cabrio 2004r z silnikiem n42b20 w którym wyła przekładka z anglika. Od jakiegoś czasu mam problem z elektryka a dokładnie : nie działa w nim otwieranie dachu i zamykanie, radio, zmienianie info w komputerze pokładowym, wył kontroli trakcji, świecąca kontrolka nie zapiętych pasów, świecąca kontrolka tempomatu którego nie można wył i świecące cały czas światła stopu. Dodam, że silnik normalnie odpala , ładnie pracuje i są momenty kiedy wszystko działa elegancko a po zgaszeni i ponownym przekręceniu kluczyka wszystko znów świruje. Po podroczeniu do komputera mam następujące błędy 1. 8C - wyjście z zacisku R 2. 2776 - kierownica wielofunkcyjna interfejs 3. 20 - tylny brzęczyk ostrzegawczy wyłączony -sygnał obwodu przerwany -stały. Sprawdziłem już akumulator , ładowanie jest ok, bezpieczniki , policzenia masy i klem przy akumulatorze, wyczyściłem większość styki przekaźników. Macie jakieś rady jeszcze?????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak to jest przekładka to co tu poradzić? Wymienić wiązkę na z wersji z kierą po lewej, bo tu ewidentnie masz bajzel w elektronice. Ty zlecałeś przekładkę czy tak już kupiłeś?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jak to jest przekładka to co tu poradzić? Wymienić wiązkę na z wersji z kierą po lewej, bo tu ewidentnie masz bajzel w elektronice. Ty zlecałeś przekładkę czy tak już kupiłeś?

Kupiłem już po przekładce jakoś rok temu i nie było żadnych problemow do dziś. Podobno przekładkę wykonała jakaś dobra firma zajmująca się tym