Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moj problem polega na tym ze nagle podczas jazdy komputer zaczął pokazywac spalanie na.odwrot po naciśnięciu gazu spalnie spada a gdy puszcze rosnie nie wiem jakim cudem tak sie moglo stac ale to wyglada tak jakby wszystko działało normalnie tylko na odwrot nawet na wyswietlaczu po prawej na dole gdzie jest to spalanie chwilowe ktore tak zawsze skacze przy ruszaniu do 30l to u mnie jest na odwrot jak dam w pizde pokazuje mi 5l puszcze tylko gaz momentalnie 30l nie wiem co tu sie stalo prosze o pomoc odpiecie aku i zwarcie klamr na 2min nic.nie pomoglo

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

2 min może być mało, zostaw auto bez akku na pół godziny. A nie masz drugiego akku?

Send with Tapatalk...

Opublikowano
2 min może być mało, zostaw auto bez akku na pół godziny. A nie masz drugiego akku?

Send with Tapatalk...

Czyli zostawic zwarte klamry na całą noc ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje pomysły się skończyły, pewnie zostaje jakoś przekodować...

Send with Tapatalk...

Opublikowano
Wygląda na to że przestawiłeś idrive jednostki z l/100km na km/l i pokzuje ci ile kilometrów zrobisz na jednym litrze.

A gdzie to przestawic ?

Opublikowano
Wygląda na to że przestawiłeś idrive jednostki z l/100km na km/l i pokzuje ci ile kilometrów zrobisz na jednym litrze.

Ja pierdoole faktycznie bylo przestawione tak jak napisałeś teraz wszystko działa idealnie dzieki kolego litra ci wisze!!!

Opublikowano

dokładnie mam to samo ,ale byłem u mechanika który robi tylko BMW pokasował jakieś błędy [,nie wiem jakie] powiedział że będzie o key ale niestety jest tak samo jak

było,myślę że u mnie jest to samo co u Ciebie ale nie chce mi się teraz iść do garażu jak sprawdzę dam znać ,oby to było to

Opublikowano

Witam iskładam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych

nawiązując do mojej odpowiedzi z wczoraj nie wytrzymałem i dzisiaj poszedłem do garażu sprawdzić czy jest tak samo jak u Ciebie

i okazało się to samo ,przestawiłem i jest wszystko o key ,kamień z serca spadł

jeszcze raz wszystkim dzięki serdeczne ,pozdrawiam wszystkich

i jak tu wierzyć mechanikom ,tym bardziej od zajmujących się tylko BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aż z ciekawości sprawdzę czy u mnie też to jest. Bo l/100km albo mpg to standardowe jednostki w motoryzacji ale żeby km/l...

Send with Tapatalk...