Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie :)

Po paru latach przerwy i zdradą (udaną co prawda) z marką Audi :P wróciłem do BMW i chciałbym wam przedstawić mój egzemplarz F10 :)

Kolejna 5-er z którą mam przyjemność obcować i póki co jestem bardzo zadowolony :)

Rok 2015

2.0 Diesel

Pełny M-Pakiet :)

Zamiary na wgranie chipa :)

Foto robione zaraz po zakupie:

29dc45a9bcbe4ba4med.jpg

06c1b63f70ba121cmed.jpg

Edit:

Zapomniałem dodać, że żonę również wyposażyłem w BMW :P Model e87 po lifcie :) fajne autko, ale niestety ciut ciasne w środku

05b3754b14420f66med.jpg

Więcej foto jak będzie cieplej :)

Pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

F10 bardzo fajne super że m pakiet bo to całkowicie zmienia samochód.

Od E87 chyba wymagasz za wiele mam takie auto w domu i 5 dorosłych osób jedzie bez problemu i bez mega ciasnoty a to tylko hatchback za to na zakrętach swoim f10 mógł byś mieć problem bo prowadzą się rewelacyjnie te jedynki.

Opublikowano
Od E87 chyba wymagasz za wiele mam takie auto w domu i 5 dorosłych osób jedzie bez problemu i bez mega ciasnoty a to tylko hatchback za to na zakrętach swoim f10 mógł byś mieć problem bo prowadzą się rewelacyjnie te jedynki.

Jeśli chodzi o E87 to fakt z prowadzenia i stylu jazdy jestem bardzo zadowolony :) natomiast sprawy komfortu zawsze są kwestią indywidualną. Mnie osobiście przeszkadza mało miejsca w środku i słaba widoczność, ale to subiektywna opinia. 5 osób oczywiście też spokojnie pojedzie, bo i tak podróżowałem, ale uważam, że są bardziej przestronne auta w środku z segmentu hatchback'ów. W każdym razie w majówkę jedyneczka leci pod młotek, bo zmiana modelu została zatwierdzona przez drugą połowę :P