Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zauważyłem że strasznie grzeje mi się klema od akumulatora. Śruba wydaje się być dobrze przykręcona. Po odpaleniu Auta klema dosłownie parzy. Załączam zdjęcie. PS jakiś czas temu ASO wyjmowalo akumulator w celu wymiany jakiegoś czujnika, od tego czasu pojawia mi się komunikat o podwyższonym wyładowaniu co jakiś czas. Jakaś sugestia co może być nie tak? e63c159ae4bfa6e6bff9478cc3256441.jpg

Wysłane z mojego F8332 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Jeśli jeszcze lubisz swoje auto, to albo jedz niezwłocznie do ASO lub odłącz akumulator i zadzwoń do ASO (ASO lub ktokolwiek kto sie na tym zna) :mrgreen:
Opublikowano

Przecież masz spalone pół klemy pirotechniczne i mówisz że coś się grzeje? Fart masz że się nie pali.

Dzwoń do serwisu albo podnieś klapkę i zobacz połączenie przy kłamie a nie na tej nakretce tylko.

Musi coś słabo łączyć. Innej opcji raczej nie ma.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Jutro rano to rozbroję i zobaczymy co pod plastikiem się czai. Jak jest zgaszony to klema się nie grzeje więc może się nie spali do jutra

Opublikowano
Jutro rano to rozbroję i zobaczymy co pod plastikiem się czai. Jak jest zgaszony to klema się nie grzeje więc może się nie spali do jutra

671dc44501a0808c299afa9bc6d384d9.jpg

Słabo to wygląda, wszystko wygląda ok, oprócz tego stopnionego. Niestety klema- jak i plus przy blasze przykrecone bardzo słabo, pod plusem widać ślady braku styku i czarny nalot, wyczyściłem, skręciłem I nic się nie grzeje. Polecam ASO ZK Motors kielce, po nich auto pali się do szybkiej jazdy. Temat do zamknięcia