Skocz do zawartości

Wymiana emblematów na aucie

laki44

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam duzej firmy ktora zmienia kolorystyje swojego loga w zaleznosci od porduktu, wrecz przeciwnie robi wszystko aby go nie zmieniac

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy

Troszkę wprawy z folia i mozna mieć jakość oryginału w połączeniu z czarnym kolorem za jakies 2zł.

Kolega Ronf z działu 1er ogarnął to bardzo ładnie.

• 1 rok później...
Witam, mam pytanie odnośnie emblematów (okrągłych znaczków) na masce i tylnej klapie, czy zawsze w oryginale były biało - niebieskie ? Kupuję właśnie e90 w m pakiecie i tam są takie czarno - białe, w kierownicy też. Wszystko było by ok gdyby nie fakt że wyglądają na trochę zmęczone jakby żułtawe i zabrudzone w środku, wygląda to trochę brzydko i chciałbym je wymienić, czy to są jakieś podróbki czy była taka opcja fabrycznie ?? Jeszcze takie głupie pytanie :) jak się włącza spryskiwacze lamp ? Sorry ale pierwsze bmw w moim posiadaniu ;)

Oryginalnie były biało - niebieskie, ktoś sobie wymienił na zamienniki (czarno - białe), oczywiście możesz wymienić na ORI.

Jeżeli chodzi o spryskiwacze xenonów uruchamiają się co któryś cykl (nie pamiętam - co 5, czy 7..), albo przytrzymaj dłużej manetkę do siebie (spryskując szybę), powinny się wtedy uruchomić.

Dzięki za odpowiedz, tak myślałem że to nie ori, ten w kierze wygląda ładnie ale te na aucie wyglądają jakby miały z 30 lat :( dobra to mogę dokupić takie zamienniki i wymienić je, a jeszcze pytanie czy nerka i listwy nad drzwiami jak są czarne to też ktoś sobie to pomalował czy mogły być tak fabrycznie ?

Dzięki za odpowiedz, tak myślałem że to nie ori, ten w kierze wygląda ładnie ale te na aucie wyglądają jakby miały z 30 lat :( dobra to mogę dokupić takie zamienniki i wymienić je, a jeszcze pytanie czy nerka i listwy nad drzwiami jak są czarne to też ktoś sobie to pomalował czy mogły być tak fabrycznie ?

• 2 lata później...

Cześć,

Odświeżając temat, ktoś zniszczył mi emblemat bmw z tyłu, zrywając folię ze znaczka.

Posprawdzałem w necie i wynika, że w E92 (2007 r. 325xi) są inne znaczki niż np. do E90. Oznaczenie części jakie znalazłem to: 51147146051.

Czy ktoś wie, czy pasują inne znaczki ?

I drugie pytanie, czy ktoś się orientuje jaki jest rozmiar takiego znaczka (nie mam teraz auta pod ręką, żeby zmierzyć...).

Pozdrawiam

Marcin

• Zasłużeni forumowicze
Najważniejsze to odległość między tymi kołkami i średnica wytłoczenia w klapie. Mi np do e91 w klapę bez problemu podszedł emblemat z e70 x5 z przedniej maski

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Musiałeś wklejać jak inne taniochy z alledrogo?

Przeglądam co jakiś czas czy pojawia się coś chociażby używanego na klapę do e91 ale szkoda mi dać 250zł za głupi emblemat.

spacer.png