Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przechodze odrazu do sedna nie tłumacze dlaczego ktoś źle podłączyć klemy od aku ale doszło do tego i teraz wystąpił problem, w aucie wgl nie włącza się nawiew w żaden sposób radio nie gra i szyba od pasażera z przodu nie reaguje na opuszczenie i podnoszenie. Sprawdzam bezpieczniki ale tam Wszystkie są spalone jutro wybieram się po duży zestaw bezpiecznikow jak to nie pomoże to gdzie szukać winę?
Opublikowano
Tylko bez sensu jest to że one jak patrzyłem przed tym spieciem też były przepalone wszystkie praktycznie kilka wymieniłem i brakło mi a teraz boję się że mogło coś innego spalić
Opublikowano
Tylko bez sensu jest to że one jak patrzyłem przed tym spieciem też były przepalone wszystkie praktycznie kilka wymieniłem i brakło mi a teraz boję się że mogło coś innego spalić

Witam morze uszkodzony sterownik

Opublikowano
Ok wymieniłem wszystkie bezpieczniki pod schowkiem u pasażera szyba schodzi elegancko nawiew działa rewelacyjnie podgrzewane siedzenia ślicznie, tylko mały problem radio milczy i teraz nie wiem co dalej wiem że mam jeszcze bezpieczniki w bagażniku z tyłu i pod maską chyba też są warto próbować je wymieniać czy raczej jakiś moduł czy coś? ;)
Opublikowano
Zabrakło mi czasu na te resztę bezpiecznikow musiałem jechać do pracy ale w sobotę chciałbym posiedzieć i pogrzebać lecz na elektronice mało się znam a nie chce z każdym małym problem jeździć po mechanikach =]
Opublikowano
Wrócę z pracy to sprawdzę dodam tylko że ja mam tą małą nawigację i radio mam jakby w nawigacji jeśli dobrze wytłumaczyłem
Opublikowano
Koleżko w bagażniku również posiadasz bezpieczniki odpowiadające za radio,navi oraz zmieniarkę, więc szukaj tam przyczyny
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Przyjacielu również sprawdziłem tam bezpieczniki oraz zostały przezemnie wymienione teraz i nadal nic chociaż nie wiem dlaczego ale w bagażniku po prawej stronie mam tylko maksymalnie z 6bezpiecznikow. Jest gdzieś schemat tych bezpiecznikow tylnych?
Opublikowano

To, że nie masz wszystkich to normalne, zresztą nie tylko u Ciebie tak jest. Tłumaczyć rozpiski chyba nie trzeba :wink:

http://www.resizer.pl/pliki/mini_34216.jpg

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.