Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam duży wyświetlacz w liczniku mojej buni. Problem w tym ze nie wyświetlają mi się żadne komunikaty, kompletnie nic. Po naciśnięciu przycisku BC komputera wszystko pokazuje jak należy a komunikatów o błędach/usterkach, brak. Co to może być, da się to jakoś włączyć?

Pozdrawiam

Opublikowano
Autko mam zaledwie dwa miechy. Od samego początku tak jest jak je kupiłem. Licznik z dużym wyświetlaczem automat
Opublikowano
Rozumiem ze naciskasz BC przy manetce i wtedy jest ok tak? jak masz auto odpalone i swiatla swieca, otwierasz drzwi i nie ma komunikatu ze drzwi otwarte tak? jak przytrzymasz dluzej prawy kołek przy wyswietlaczy to wchodzi w ukryte menu czy tez nie? komunikaty dzwiekowe dzialaja normalnie?
Opublikowano
Dokladnie, jak naciskam na manetce to pokazuje wszystko. Tak samo moge normalnie wejsc na poszczegolne testy przytrzymujac prawy klawisz. No a cala reszta to juz moge zapomniec. Gong dziala tylko na testach
Opublikowano
pewnie jest cos nie dokodowane, musial byc zmieniany jakis modul i ktos nie zakodowal wszystkiego, wypadaloby przeleciec modul czystym manem ale ktory to juz niech sie ktos wypowie, ja stawiam na GM3
Opublikowano

Być może poprzedni właściciel coś modził z licznikiem.

A przypadkiem nie świeci się kropeczka przy przebiegu?

Sprawdź ncs-em kod SA w modułach.

Opublikowano
Kropka to o ile wiem oznaka kręcenia tak? Może ktoś coś majstrował, żeby nie było widać usterek
Opublikowano
Nie ma zadnej kropeczki na wyswietlaczu. Musze odpalic ncsa bo mam win7 i nie hula niestety. Jak to ogarne to bede cos dzialal. Licznik i tak zmienialem bo piksele nie domagaly. Ale na starym tez nic sie nie wyswietlalo mimo braku większości pikseli.