Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Poszła chłodnica razem z zaworem EGR.

Na wszystko co wymienione masz 2 lata gwarancji.

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Bardzo proszę o sprawdzenie czy jest jakaś akcja serwisowa : WBA3D91000J413936

Dzięki :D

Brak akcji

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam można prosić o sprawdzenie vin: K776077 :D

Brak akcji

Opublikowano

Witam

Poprzedni właściciel wysłał mi papiery z niemieckiego serwisu (auto miał na siostrę mieszkającą w Niemczech), że jest jakaś akcja serwisowa, nie znam niemieckiego i jeszcze nie zdążyłem przetłumaczyć dlatego pytanie czy faktycznie mam coś do zrobienia i czy jeśli papiery są z Niemiec to mogę udać się do polskiego serwisu. Mój vin WBAMW91030DV02493. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano
Witam

Poprzedni właściciel wysłał mi papiery z niemieckiego serwisu (auto miał na siostrę mieszkającą w Niemczech), że jest jakaś akcja serwisowa, nie znam niemieckiego

Mieszkam w Niemczech i mam auto od oficjalnego dealera BMW. Jak już pisałem wcześniej moje auto nie załapało się na akcje więc wymienialem chłodnice EGR we własnym zakresie. Jakieś 2 tygodnie temu dostałem pismo od dealera że zapraszają na kontrolę chłodnicy EGR. Diagnoza jest bezpłatna ale ewentualna naprawa już komercyjna. Jeśli twoje auto nie łapie się za akcje serwisowa zapewne dostałeś zaproszenie na akcje diagnostyczną.

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Poprzedni właściciel wysłał mi papiery z niemieckiego serwisu (auto miał na siostrę mieszkającą w Niemczech), że jest jakaś akcja serwisowa, nie znam niemieckiego i jeszcze nie zdążyłem przetłumaczyć dlatego pytanie czy faktycznie mam coś do zrobienia i czy jeśli papiery są z Niemiec to mogę udać się do polskiego serwisu. Mój vin WBAMW91030DV02493. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Brak akcji. Gdyby była możesz śmiało wykonać ją w Polsce.

• Moderatorzy
Opublikowano
WBAUY91040A163089

Proszę o sprawdzenie możliwych akcji serwisowych. Z góry dzięki!

Brak akcji

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Jakaś akcja na :

WBA3D31050J304353

Z góry dziękuję

Brak akcji

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

WBAWY310400F29728

Proszę o sprawdzenie możliwych akcji serwisowych. Z góry dzięki!

Brak akcji

• Moderatorzy
Opublikowano
Hej,

chcialbym sie dowiedziec czy mam akcje serwisowa

WBA5K91040G312930

dzieki :)

Brak akcji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Również prosiłbym o sprawdzenie czy jest coś z akcji (nr VIN: WBAFW11000DX09787)

Zapisałem się na stronie BMW żeby sprawdzić dostępne akcje techniczne ale od 3 tygodni żadnej informacji :(

Pozdrawiam