Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam e 61 z 2005 r. Problem polega na tym ze dałem naped do przeczyszczenia nie czytało płyt. Po przeczyszczeniu zadziałało, ale jak sie okazało na chwile. Po ustawieniu celu na nawigacji na najbliższą miejscowośc podczas jazdy stałem wg navi w miejscu. Jak sprawdzic czy odbiera sygnał z gps, oraz czy jest mozliwosc zmiany navi ze strzałkowej na 3g? Jeżeli tak byłbym wdzięczny jakby ktoś podesłał linka z takim napędem może być allegro lub olx, chyba że ktoś z forumowiczów ma taką na sprzedaż? - oczywiscie cenowo rozsądnie, ps ile taka przeróbka może kosztować ?

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po pierwsze tytuł poprawiłem. Przeczytaj regulamin.

Po drugie nie piszesz o jaką nawigację chodzi.

CCC jest jasne ale business czy profesjonal ?

Nagraj nowe płyty z jak najmniejsza prędkością czyli 1x

Jest ukryte menu w nawigacji gdzie możesz sprawdzić ile satelitarne widzi. Poszukaj jest na forum .

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy biore tez pod uwage zmiane napędu z business na profesional, tyle ze mam problem z tym czy maja byc dwa czytniki płyt dvd czy jeden, ogladałem różne ogłoszenia i sa takie i takie, sa opisane jako profesional. Obecnie mam navi która i tak nie działa strzałkową i chciałbym miec w 3d. Wiem ze wczesniej był tył temat jak zmienic itd ale jest to dla mnie nie jasne bo jestem laikiem. Dlatego tez proszę o pomoc wkleic linka co musze kupic aby zmienic na 3d. Ekran widziałem duży za 300zł wiec tez planuje zmienić. A może ktoś z Was ma na sprzedaż taki napęd? Będe bardzo wdzięczny za pomoc....
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, jeżeli mam aktualnie wgrane polskie menu i lektora to czy po wymianie bede musiał wgrać jeszcze raz ? I jak to jest z tym adoptowaniem czytnika, trzeba jechac zaadoptowac czy nie? Bo jak sie okazuje podzielone są opinie ....

Z góry dziękuje za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
koledzy przegrałem płyte dvd jak kolega wyzej radził najwolniejsza prędkością jaka jest możliwa i DZIAŁA :D problem polega na tym ze jak jade i nie ustawie komendy prowadz pokazuje mi nazwe ulicy zgodnie z prawdą, a po wklikaniu adresu i następnie prowadź źle wskazuje nazwy ulic, pokazuje drogi których nie ma i pytanie do Was gdzie szukać usterki ? ANtena ? A jeżeli tak to w jaki sposób sprawdzić?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wlacz sobie menu serwisowe, nie pamietam dokładnie jak to sie robi ale chyba tak:

Trzymasz 15 sekund przyciśnięty Idrive w głównym menu pózniej 3x w prawo, 3x w lewo,1x w prawo, 1x lewo, 1x prawo, i wcisnąć i drive

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
włączyłem ta funkcje kolego tyle ze nie wiem o co w nim chodzi sa ustawienia on off moze bedziesz na tyle uprzejmy i mi wytłumaczysz jak sie sprawdza ?