Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ten pierwszy ma filterek reszta nie ? z wyglądu żaden nie przypomina orginału z 2001 r :P numery katalogowe są te same więc teoretycznie nie powinny różnić się w działaniu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
W czym on jest lepszy od tego za 180zl? Zastanawiam się nad kupnem nowego ale nie jestem pewny czy to coś w ogóle pomoże dlatego nie chciałbym przepłacać.
Opublikowano

na pierwszy rzut oka to tylko brakiem nalepki z numerem :D

ja kupowałem ostatnio w IC i otrzymałem taki z nalepką

tematów z tymi zaworami jest mnóstwo i są też takie w których ludzie piszą że na tych za 100zł auta też jeżdzą bez problemu

te wyglądające jak oryginał czyli z metalowym pierścieniem też są na allegro ale to może jakieś stare zapasy magazynowe

Opublikowano
Dlaczego kupowałes nowy? Bo ja mam taki problem ze gdy wcisnę gaz do oporu na 5 biegu to turbina na chwilę traci ciąg. Gdy wciskam go wolniej to jest wszystko ok. Problem jest praktycznie tylko na 5 biegu, może na 4 tez już trochę czuć. Pożyczyłem kiedyś używany ten przetwornik ale poprawa była tylko na chwilę ale też nie było wszystko do końca ok. Wężyki podciśnienia mam nowe a przeplywka jest też raczej dobra.
Opublikowano

mój zawór ewidentnie się przycinał bo podczas przyspieszania były spadki mocy,podmiana na ten od egr pomogła

więc kupiłem nowy

ty jak nie chcesz eksperymentować to zrób porządną diagnostykę podczas jazdy to ci wiele wyjaśni