Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Posiadam bmw e81, z nawigacja buissness. Mam na radiu przyciski od 1-8. Czy to są do zmieniarki?Jezeli tak, to gdzie ona moze byc zamontowana?
0e1de3693c7c5abemed.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te przyciski to nie zmieniarka .

Przytrzymanie wciśniętego przycisku zapisuje wybraną opcje do szybkiego wybierania ,np -numer do ukochanej ,cele w mapach , ustawienia itd

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam zmieniarkę i jej nie używam - "do Lamusa" . Może masz USB ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Mam zmieniarkę i jej nie używam - "do Lamusa" . Może masz USB ?

E tam od razu do lamusa. To samo mówili o winylach 15 lat temu, a teraz jaki szał. Mam u siebie USB i zmieniarkę i mogę stwierdzić że jakość muzyki z płyty jest o niebo lepsza. Fakt że trzeba się bawić w nagrywanie ale ta sama piosenka z płyty i z pena brzmi inaczej na korzyść CD szczególnie na nagłośnieniu HK.

Opublikowano
Dokładnie :) ja się bawiłem z aux, ale jak usłyszałem dźwięk z DVD Mp3 to odstawiłem auxa od razu, na szczęście czyta mi Mp3 z płyty DVD na kieszeni nawigacji więc nie ma większego problemu.