Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Proszę o opinie nt tej X3. Sprzedawana przez ASO, ze względu na wiek i przebieg nie oferują gwarancji, ale z rozmowy wynika, że stan jest bardzo dobry, przed sprzedażą wymienią skrzynkę rozdzielczą napędu i turbinę, cały czas serwisowana w ASO, jakieś drobne naprawy lakiernicze (ale podobno nic stłuczkowego, tylko jakieś przetarcia) zrobione też w ASO, części eksploatacyjne też jeszcze ok. Moje pytania brzmią :) : czy ktoś oglądał? Czy przebieg będzie pozwalał jeszcze na bezproblemowe użytkowanie? Dzięki!

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-x3-30d-258km-xdrive-piekny-stan-aso-ID6yKqlt.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli wszystko prawda, przebiegiem bym się nie martwił.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Tylko pytanie po co mają wymieniać te rzeczy? Przecież to kupa kasy a przy tym przebiegu chyba raczej nie czas na takie rzeczy.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Ja gdy słyszę gdy ktoś wymienił już pół samochodu i się tym chwali to odpuszczam model. Dla mnie to jest ujma, że auto z takim przebiegiem ma takie problemy.

Ostatnio przymierzałem się do Mini z przebiegiem 100 tys z 2012 roku. Gość na dzień dobry pochwalił się, że wymienił sprzęgło na gwarancji, turbo i pompę paliwa (za 3 tys bo zamienników brak) Gdy to usłyszałem sparaliżowało mnie....bo to oznacza że to g.. a nie samochód :) Uciekłem.

Opublikowano
Dealer chce sprzedać samochód w pełni sprawny, jeśli jakieś elementy szwankują to wymieniają, jakoś nie jest to dla mnie podejrzane. Xdrive przecież nie jest zupełnie bezobsługowy, przy takim przebiegu mogą się pojawić jakieś problemy, turbina tak samo... z KRK mam kawałek niestety a i czasu brak żeby się tam wybrać...
Opublikowano
Xdrive w zasadzie jest bezobsługowy. To rzeczywiście miło z ich strony, że wymienią skrzynkę....za którą i tak Ty zapłacisz.