Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Byłem, oglądałem. Łożysko na sprzęgle bardzo hałasuje. Nie działa wycieraczka z tyłu. Spora obcierka na zderzaku przednim i błotniku. Nie chcą zejść z ceny na wymianę sprzęgła więc odpuszczam.
Opublikowano
Wiesz ,szukasz e91 w cenie e46 ,no to wiadomo,że coś będzie do roboty.A na ile mieli ci zejśc ,na 15 tyś :roll:
Opublikowano
Tak ,kolega dał za e46 330ci ,2003 rok tyle kasy i długo szukał czegoś w stanie bardzo dobrym ,a i tak już trochę włożył w pakiet startowy,bo zawsze coś wychodzi po zakupie :wink: Powodzenia w szukaniu.
Opublikowano

Nie porównuj 6 cilindrowego motoru w benzynowe do 4 cylindrowej jednostki w dieslu.

W dodatku coupe do kombi :duh:

W okolicach 30 tysięcy można znaleźć w miarę zdrowy egzemplarz e91 z czterocylindowcem pod maską.

Powodzenia w szukaniu.

Opublikowano
To było przykładowe porównanie,zadbane e46 touring 320d 150 km,R4 z końca produkcji też swoje kosztuje,znajomy sprzedał za 21.Zgadzam się z tobą że w okolicach 30 już coś można z e91 fajnego znaleźć.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To E91, szczególnie jak ma sprzęgło do wymiany, jest dokładnie tyle warte w polskich warunkach ile wynosi cena, szczególnie z takim przebiegiem. Nie jest to drogo, ani tanio.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To czy kupiłeś tanio czy drogo okaże się po tygodniu używania, wywody o cenie na podstawie tylko rocznika już niejednego zgubiły :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowa cena 21 900 PL. Chyba sobie kupię. Czy "Łożysko na sprzęgle bardzo hałasuje. Nie działa wycieraczka z tyłu. Spora obcierka na zderzaku przednim i błotniku" to jedyne bolączki? Za swoje R6 chcę 20 to już mi niewiele brakuje do tego klekocika.
Opublikowano
Nowa cena 21 900 PL. Chyba sobie kupię. Czy "Łożysko na sprzęgle bardzo hałasuje. Nie działa wycieraczka z tyłu. Spora obcierka na zderzaku przednim i błotniku" to jedyne bolączki? Za swoje R6 chcę 20 to już mi niewiele brakuje do tego klekocika.

Ja swoje sprzedałem za 19.

Dolicz vat do ceny klekota.

Opublikowano
Ciekawe ile kolega zaproponował komisowi za to auto,bo nie napisał,dla niektórych szokiem jest ,że e46 w klekocie r4 chodzą po ponad 20 tyś ,a oni w zbliżonej kwocie szukają nowszego modelu.Takie to dziwne :wink:
Opublikowano
e46 w klekocie r4 chodzą po ponad 20 tyś
To chyba przesada. Masz na myśli jakiś konkretny egzemplarz?

Kolega sprzedał e46 320d 2005 rok m pakiet za 21 tyś.Wiem,że niektórzy szukają w tej cenie e91 :wink: Wiem również ,że e46 mozna tez kupić za 10,wszystko można,tylko zależy od stanu.Kolega miał wszystko udokumentowane i długo nie czekał ze sprzedażą.

Opublikowano
Tak trudno jest policzyć że ta e91 jest wystawiona w cenie netto? Trzeba [doliczyć vat czyli mamy 25,7