Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chcialbym zmienic w moim juz zniszczonym pilocie obudowe na nową ori. Czy jest problem z przelozeniem elektroniki , pestki i grota do nowej "budy"?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W czarnej obudowie jest płytka z pestką immo. Docinasz grot, przekładasz elektronikę i powinno hulać. Jeżeli pilot słabo działa, to za jednym "bałaganem" możesz wymienić baterię w pilocie - jest przylutowana do płytki.
Opublikowano
Okej. ładnie pieknie tylko czy taki kluczyk ori dostane bez elektroniki u dealera czesci? czy musze zamowic cały nowy za 600 kompletny?
Opublikowano

Nowej orginalnej obudowy. Napisales ze wystepuje tylko z immo i grotem na stale?

Pytanie czy dostane sama ta obudowe bez elektroniki taniej niz 600 jak za nowy klucz?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nigdzie nie napisałem, że występuje to razem z immo. W środku obudowy masz płytkę na której jest pestka immo oraz przyciski do otwierania i zamykania auta - to jest jeden element, a drugi element to obudowa z wtopionym grotem. Nie wiem czy dostaniesz oryginalna obudowę. Podróbki są na allegro.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy ja napisałem coś innego? Cyt. "W środku obudowy masz płytkę na której jest pestka immo oraz przyciski do otwierania i zamykania auta"
Opublikowano
No wlasnie roznorako mozna rozumiec ale spokojnie bez spiec :) Dowiedzialem sie od czescidobmw.pl ze nie ma mozliwosci kupna tego w czesciach. BMW zamawia kompletny klucz pod dany numer VIN. Jesli ktos chce miec ładny kluczyk pozostaje łądnie wykonany chinczyk za 15-20 zł :) lub nowy kluczyk za 600-800