Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, chyba jestem tu jedyną kobietą,która lubi grzebać przy aucie i nie zawsze jej to wychodzi :)

Problem mam taki ,ze nie podświetla mi się panel nawiewu, przyciski radia oraz włącznik świateł.

Odkręciłam dziś panel nawiewu jest tam mała żaróweczka ,jak ją jednak wyciągnąć? wydaje mi się ,ze to sprawa żaróweczki chociaż mogę się mylić..

druga sprawa przy odkręcaniu panel "poszedł trochę do tyłu i jak zmieniam nawiew np na szybę to strasznie ciężko chodzi,czyżbym coś spsuła?

Pomóżcie z tym podświetleniem temat pewnie już gdzieś był...szukaj igły w stogu siana..

Edytowane przez Werson17
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli nie świeci większość podświetlania to raczej mało prawdopodobne źeby padły wszystkie źarówki w jednym czasie.

Trudno Ci pomóc niewiadoma o jakie auto pytasz ?

Popraw tytuł tematu - wpisz model

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
w panelu nawiewu przyczyną była żarówka wymieniona i swieci! ;) podejżewam ,ze w przełączniku świateł też padła żaróka ,nie wiem jednak jak z radiem;( i przełącznik nawiewu szyba,nogi działa jakby odwrotnie,cały panel wpadł do środka... linka ?