Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis odpaliłem auto i zegary nie reaguja cały czas skacza wszystkie czójnik abs sie pali ,kierunkowskazy nie działaja przycisk od komputera takze nie działa.Kilka dni temu zaswiecił mi sie czójnik abs ale zgasł i bylo ok.Odpiołem akumulator na ok godzine i dalej jest to samo.Prosze o informacje co moze byc przyczyna tej usterki.

Z góry dziekuje za informacje

Opublikowano
Przeważnie słaby akumulator odpowiada za fiksacje zegarów. Ale rozumiem że nie masz problemu z odpaleniem? Dobrze by było podmienić zegary na drugie żeby zobaczyć czy to ich wina czy jakiegoś okablowania. Wystarczy jakiś znajomy z e46 i podmienić na chwilę. Możesz spróbować zrobić reset zegarów w teście 21 chyba
Opublikowano
Dzis zobaczyłem na spokojnie auto i tak po właczeniu oswietla=enia zew,oraz kierunkowskazy wszystko sie pali tylko na desce nic nie wyswietla i wskazówki cały czas skacza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bez komputera to tylko wróżenie, skąd jesteś? Może ktoś z okolicy pomoże.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Witam

Dzis rano dopadło mnie zdziwienie bo gdy rano odpaliłem auto wszystko wróciło do normy .Wszystko jest ok.Nic nie bylo robione przy tym.I jak sadzicie co to moze byc??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może świrować lewy tylny czujnik abs, takie są dodatkowe objawy, dostał trochę wilgoci w kostkę i stąd raczej ta choinką.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.