Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałem się podpytać czy macie jakieś doświadczenie z katalizatorami w serii E9x.

Czy katalizator ulega uszkodzeniu przy jakimś konkretnym przebiegu ?

Opublikowano
U mnie odezwały się przy 152 tyś km. Może dla tego że przez 5 lat, które użytkuje moja małżonka, samochód zrobił zaledwie 26 tyś km. A może to że samochód kupiłem zaniedbany jak licho. Na razie wstawiłem na drugie sondy emulatory aby wykluczyć same sondy, ale to chyba jednak katy, bo błąd pojawiał się już nawet przy jeździe po mieście, a teraz jest ok. Jak by co to znalazłem firmę która wymienia same wkłady w katach, więc jest o 1/4 taniej niż zakup nowych.
Opublikowano

fabrycznie 160 tys km, ale dociagaja do 250k, duzo zalezy od konsumpcji oleju

daj namiar na ta firme co wymienia same wklady bedzie troche chetnych

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
serdeczne dzieki

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No niestety, jak to mówią , nie chwal dnia przed zachodem słońca. Wywaliło check i błędy od katów ponownie wlazły pomimo emulatorów na sondach za katami. Może jednak sondy mam walnięte ?