Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio przez przypadek zajechałem do komisu w Niemczech i natknąłem sie na BMW 730 z roku 2004. Samochód serwisowany po pierwszym właścicielu, jeszcze handlarz nie zdarzył go wyrejestrować. Z zewnątrz auto wygląda w porządku, ma tylko tylny stłuczoną delikatnie lampę i małe wgniecenie obok niej (winna jest ponoć pogoda z zeszłej soboty, było naprawdę ślisko i nawet ciężko było iść pieszo), oraz ma z przodu delikatne otarcie, ledwo widoczne. Przejechał sie nim mój kuzyn który także posiada BMW w wersju 530 i jest fanem marki. Jednak w swoim samochodzie które kupił i które miało być super musiał wymieniać prawie wszystko xd. Po jeździe próbnej stwierdził ze auto delikatnie stuka z prawej strony z przodu, oraz słychać pod samochodem dziwne stukanie(pod siedzeniem pasażera za kierowcą). Stukanie jest związane z układem wentylacji, ponieważ w momencie wyłączenia klimatyzacji przestaje stukać. Samochód jest wyceniony na 7500 euro. W naprawę lampy oraz w gniecenia trzeba zainwestować jasies 400 euro. Samochód ma przejechane 207 tys, natomiast w książce serwisowej ostatni przegląd to podajże 189 tys km w aso. Chciałbym poprosić o sprawdzenie vin i ogólną podpowiedz czy samochód faktycznie jest wart tych pieniędzy. Po ewentualnym zakupie pierwsze co mam w planach to pełen serwis
Opublikowano
Własnie nie mam bo samochód stoji na parkingu i nie jest wystawiony w sieci. A żeby zrobić zdjęcia jest już za późno. Samą decyzje niestety musze podjąć do jutra ponieważ jest juz inny kupiec. Zależy mi wlasnie na sprawdzeniu nr vin
Opublikowano

Strasznie biedna ta 7ema. Dobrze widzę po vin, brak komfortów? :duh:

Cena też nie mała, wyjdzie ponad 40k po rejestracji a to bardzo dużo jak za przedlifta z 01.2004 w słabej opcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.