Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
N42b18a spada z obrotów i gaśnie podczas pracy silnika. Zdarza mi się to co kilkanaście przejechanych kilometrów. Dzieje się tak zawsze podczas, gdy zmniejszam prędkość i redukuje bieg na niższy. Gdy silnik przestaje pracować wyskakują kontrolki akumulatora i oleju oraz wyłącza się wspomaganie kierownicy. Od razu mogę go odpalić gdy wbije bieg na odpowiedni do prędkości. Auto jest po wymianie świec zapłonowych, cewki, oleju, filtrów oleju oraz odmy. Mechanik nie jest w stanie odpowiedzieć mi co to może być. W czym może tkwić problem? Edytowane przez Bilioner1
Opublikowano
Na początku zmień temat na regulaminowy bo zostanie zamknięty. A co do problemu opisz trochę dokładniej kiedy zaswiecaja się kontrolki w czasie pracy czy po zgasnieciu silnika ? Tak samo wspomaganie? Jeśli zaswiecają się po zgasnieciu silnika to jest to normalne bo pompy i ładowanie nie pracują. Mógłbyś nagrać filmik o co chodzi dokładniej? Jak się coś widzi zawsze inaczej. Pozatym sprawdź błędy. I który masz silnik, N46?
Opublikowano
xxx

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza