Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Także polecam tańszą opcje mam założone zwykłe ringi za około 120zł i świecą ładnie a tak jak kolega mówił i tak na nich nie można jeździć jako na dziennych :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

Chciałbym się pochwalić moim setupem wiosennym :D udało mi się w dobrej cenie kupić te oto felunki od BMW M :)

opony 225/40 R18 Dunlop Sport Maxx i tutaj pojawia się pytanie - niestety po założeniu opony z tyłu są za bardzo schowane w nadkolach, więc chce zamówić dystanse poszerzające. Wydaje mi się że 30mm będzie idealnie co myślicie ? http://allegro.pl/dystanse-bmw-e36-e46-e60-e90-f10-30mm-5x120-sruby-i5734515435.html#thumb/1

czy może lepsze bedą 20 mm?

74024af98758.jpg

130391060afb.jpg

4be44d3c7141.jpg

b511aebf8c09.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie napisałeś nic o ET swoich felg i zdjęcia też takie,że dokładnie nie widać jak bardzo to schowane jest w nadkolach. jak chcesz 20mm to takie przelotowe są ok,a jak już chcesz dowalić 30mm to lepiej szukaj przykręcanych do piasty ;) :cool2:
Opublikowano

To są felgi styling 208 M z BMW e87.

Przód 7,5x18 opona 205/45/18 ET 49.

Tył 8x18 opona 225/40/18 ET 49 (LCI ET 52).

Na przód i na tył dałbym dystans 20 mm na stronę.

Opublikowano
Co do jakości dystansów z aukcji niestety się nie wypowiem. Przy 20 mm na stronę powinny być już przykręcane to jest pewne. Gdybym ja miał wybierać dystanse wziąłbym H&R, Eibacha albo ST Suspensions. No ale zabawa jest już droższa, około 400 zł za komplet na jedną oś.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
aaaaaaaaahhhhh dopiero zobaczylem. Jest Beautiful ! srodek bombe imo. :cool2: :D

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie