Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Po zakupie auta zauwazylem ze nie mam w nim ani lewerka czy tez podnosnika (jak zwal tak zwal) i kompresora. Na necie znalazlem ori lewar za 480zl co jest z leksza przesada !! :evil: Wiec zastanawiam sie nad kupnem jakiiegos innego ale zeby pasowal do E91 touring. Macie moze jakies pomysly? Wy co wozicie w schowku ?
318D E91 N47 Touring 2008r.
Opublikowano
Hmmmm... najlepiej chyba popytać o ori lewarek od e46 w przyzwoitej cenie na jakichś auto-szrotch, które zajmują się sprowadzaniem aut na części (najczęściej anglików)
Opublikowano

Poszukaj kolego, musi być na pewno (na allegro)

Oprócz e46 pasuję również od e39 czy e38 (ale chyba tylko po lifcie)

Ja sam właśnie kupiłem używany pochodzący od tego ostatniego.

Proszę bardzo (przykładowy link) : szukaj czegoś takiego

http://allegro.pl/bmw-e39-lewarek-podnosnik-samochodowy-i2259164810.html

albo

http://allegro.pl/bmw-e39-e38-lewarek-podnosnik-lift-oryginal-i2310214673.html

pozdrawiam

Opublikowano

jak jeżdzisz na zalecanych rof to po co ci podnośnik ??

bez koła zapasowego nie potrzebny,,,

Opublikowano
Bardzo ciekawy artykuł. Także nie jestem fanem RFT. Zakupiłem zwykłe opony z indeksem XL które są trochę trwalsze i sztywniejsze. Lewarek jest z e46 coupe wersji UK i pasuje idealnie.
Opublikowano

Mi udało się kupić swojego czasu oryginalny zestaw który zawiera : pokrowiec , lewarek , klucz do dokręcania kół oraz nawet mały klucz dynamometryczny - taki zestaw w ASO kosztuje ponad 470 zł

Czasami pokazują się na allegro

Opublikowano

Zajrzyj do giełdy widziałem tam przed chwilą ogłoszenie kolegi o sprzedaży lewarka, który mu został po e90 za nieduże pieniądze ;)

pozdrawiam

Opublikowano
Zajrzyj do giełdy widziałem tam przed chwilą ogłoszenie kolegi o sprzedaży lewarka, który mu został po e90 za nieduże pieniądze ;)

pozdrawiam

dzięki za reklamę ;)

Rzeczywiście został mi lewarek po mojej E90, jak coś pisz dzwoń (tel. w giełdzie) 40 zł ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Chcę kupić podnośnik do mojej e91 i mam pytanie, gdyż na Allegro widzę aukcję oryginalnego podnośnika z informacją, że pochodzi od e46 ale pasuje również do e90. Czy to prawda, że te podnośniki pasują do obu wersji trójki?

Opublikowano

Za cene ponosnika BMW kupisz spokojnie podnosnik garazowy, ktory bedzie pasowal te do innych samochodow.

Kiedys nad tym myslalem ale szkoda zabawy.

Chyba, ze planujesz zmiane opon na nie ROF... wtedy latwiej w samochodzie wozic podnosnik dedykowany.

-------------------------------------------

pozdrawiam

obara