Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy wymienialiście wyświetlacze, według katalogu do Navi sa inne. Rozumiem, ze u Was działają, ale jakie sa różnice?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja nie wymieniałem.

Wyświetlacze różnią się tylko wyglądem zewnętrznym. Jakość i sposób wyświetlania jest taka sama.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jednostka centralna 65126840415 albo 6840415 będzie się nadawała do modyfikacji?

Nie mam comboxa w bagażniku.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobione, zakodowane.

Jedyna rzecz która nie działa - kontrola bluetooth z kierownicy (previous/next song). Czego brakuje w kodowaniu?

Opublikowano

Nie.

Dodałem 606 + 6NS. Czy czegoś zapomniałem?

Jak coś mam mały wyświetlacz na wskaźnikach

Zmienianie piosenek na płycie i stacji radiowych jest w porządku. Nie działa tylko BT.

Opublikowano
Zrobione, zakodowane.

Jedyna rzecz która nie działa - kontrola bluetooth z kierownicy (previous/next song). Czego brakuje w kodowaniu?

Hej, w tych modelach tak niestety jest. Zmiana piosenek bt jedynie używając kontrolera idrive albo strzałek na panelu radia. Z kierownicy się nie da, zakodowac też się nie da. Trzeba po prostu się przyzwyczaić.

Opublikowano

Jesteście pewni?

Przecież w tych latach wychodził samochód w tej konfiguracji - Kombi Unit Basic + Head Unit z BT albo Comboxem. Grzebię dalej po e-sysie.

I-step update może?

Opublikowano
Jesteście pewni?

Przecież w tych latach wychodził samochód w tej konfiguracji - Kombi Unit Basic + Head Unit z BT albo Comboxem. Grzebię dalej po e-sysie.

I-step update może?

moje mini najnowszy iStep

nawigacja professional (next)

i nie przelaczysz BT audio z kierownicy

Opublikowano
Jesteście pewni?

I-step update może?

:sad2:

Grzeb do woli. Nie da się i już, przykro mi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, doposazylem moje autko w taki sprzet ale w menu nie ma opcji wyboru navigacji, radia dab, i brak glosu cos ktos wie czy ten model ma navi?

Nr. Navi. Ci9139895, typ : Nav ece

Moje auto to 320d 2017 rok.

Opublikowano
Zrobione, zakodowane.

Hej, w tych modelach tak niestety jest. Zmiana piosenek bt jedynie używając kontrolera idrive albo strzałek na panelu radia. Z kierownicy się nie da, zakodowac też się nie da. Trzeba po prostu się przyzwyczaić.

Jak to nie da się? Ja do tego używam rolki po prawej stronie kierownicy. Mogę dowolnie przełączać piosenki w górę i dół listy.

Opublikowano
Da się jak pussczasz muzykę z usb albo cd. Ale jak gra z telefonu przez bluetooth to tylko kontrolerem idrive albo przyciskiem na panelu radia. Rolka na kierownicy nic nie robi.
Opublikowano
Sorry, ale telefon zawsze łącze przez BT, a kabla używam do ładowania. Piosenki przełączam tak jak wcześniej napisałem, rolką na kierownicy. Auto z sierpnia 2016, podstawowe audio, jeśli to ma jakieś znaczenie.
Opublikowano

Temat mnie trochę zaintrygował.

Ja w zasadzie muzykę puszczam tylko ze Spotify i od samego początku nie działało zmienianie piosenek z kierownicy. Dla testu puściłem coś co było wgrane na telefon i zmienianie piosenek działa.

Telefon z androidem.

Trochę popytałem wujka googla i wychodzi na to, że problem jest w samej aplikacji Spotify. Naprawiają to od roku i naprawić nie mogą.

Opublikowano
co prawda jeszcze nie doposażyłem żony 1-ki , ale w F10 na Bluetooth na Spotify przełączanie działa
Opublikowano
Zrobione, zakodowane.

Jakie radio wrzuciłeś, podaj nr

Opublikowano
co prawda jeszcze nie doposażyłem żony 1-ki , ale w F10 na Bluetooth na Spotify przełączanie działa

F10 nie ma bieda licznika

w F20 działa przelaczanie spotiy przy liczniku o rozszerzonym zakresie. bieda licznik z tym malym ekranikiem i nie da rady

Opublikowano

F10 nie ma bieda licznika

w F20 działa przelaczanie spotiy przy liczniku o rozszerzonym zakresie. bieda licznik z tym malym ekranikiem i nie da rady

Czy chodzi Ci o ten ekran pod obrotomierzem?

BTW, może problem dotyczy systemu w telefonach? Na iOS działa poprawnie. Czy tak samo jest z Androidem?