Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Mam czarne wnętrze. Fotele już są wymienione na jasną skóre, plastiki zostawiłem czarne. Tunel środkowy jest czarny, podłokietnik jest jasny.

Super to wygląda.

Zostały boczki. Chce zostawić czarne, tak jak mam teraz, ale aby było jakieś nawiązanie na foteli/kanapy chce wymienić w nich 'czarny' materiał na jasną skórę.

Zdjęcia mam tylko nowych boczków, na nich zaznaczone co i jak.

Widać że od tyłu, należy zerwać/rozwiercić/stopić plastikowe nity (zaznaczone na zielono), ale to jest na dole, na czym ta skóra się u gory trzyma (tam takich nitów nie ma). Jest klejona czy jak ?

Pytam, bo nie chce na marne niszczyć boczku.

http://s1.fotowrzut.pl/TEE24HNNLV/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/NVHJPW880V/1.jpg

Opublikowano
Obawiam sie ze cale poszycie jest jednym elementem za wyjatkiem tego gdzie opierasz reke. IMO poradzilbym sie jakiegos tapicera.
E92 335d Stage H
Opublikowano
Wszytko jest jednym elementem. Mozna zdemontowac tapicerke ale trzeba ja pôtem wkleic, tam gdaie kladziesz reke jest rownierz nierozbieralne.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:(

Macie racje.

Jest to klejone.

Teraz muszę pomyśleć. Czy zakładać jasne boczki, czy zostać przy ciemnych.

Opublikowano
Wszytko jest jednym elementem. Mozna zdemontowac tapicerke ale trzeba ja pôtem wkleic, tam gdaie kladziesz reke jest rownierz nierozbieralne.

Napewno? Przynajmniej w e92 realoem ma dla tego podparcia osobny part number.

E92 335d Stage H
Opublikowano
nie w E90/E91.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Z początku produkcji tez było to rozbieralnie i widniało to jako podłokietnik drzwi kierowcy jedna cześć i druga jakomposzycie drzwi kierowcy, dało sie zamówić osobno. Sam na gwarancji miałem wymieniane ale pózniej coś namieszali i zamawia sie wszystko razem teraz.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
na ETK pokazuje w E90/E91 nierozbieralne od najnizszej daty (august 2004), jaki masz vin moze wtedy uda sie ustalic i moze zamowic rozbieralna.

Moja La Bunia

DO E9x :