Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak auto sie grubo popsuje to moze sprzedac na czesci, chyba niektorym gul skacze ze moze miec e60 za 1/3 ceny, a dzieki rejestracji rhd mozna wreszcze miec u nas japonskie rodzynki
Opublikowano
potencjalny zabojca , ale rejestrowac od tamtego roku w Polsce nozna , wiec nie piszcie co jest potencjalnymi zabojcami a co nie . kazdy ma swoj rozum jedni wiecej inni mniej

Jeżeli wiesz lepiej,to po co pytasz o auto.Kup i się przekonaj.

Opublikowano

Nie lepiej pojechac do NL do marokanca na hale i kupic takie e60 LHD za 15-17000zl ? tam tez takiego samego trupa mozna kupic i miec kiere po lewej na starcie ;)

Jak auto sie grubo popsuje to moze sprzedac na czesci, chyba niektorym gul skacze ze moze miec e60 za 1/3 ceny, a dzieki rejestracji rhd mozna wreszcze miec u nas japonskie rodzynki

Tutaj nie chodzi o gula tylko o to ze nie znasz realiow cenowych w uk. Czytaj wyzej moj post.takie e60 jest moze 20-30% tansze w uk niz w polsce i po zaplaceniu akcyzy i przekladce wychodzimy prawie na zero. Taki rocznik w uk kosztuje jakies 2x drozej. Za taka cene mozna tylko kupic ze szrotu auto ktore ma jakies wady a e60 nie jest tanie w doprowadzeniu do poprawnego stanu.Anglik na przekladke to jest opcja ale tylko jezeli auto jest zadbane , za 11000? no prosze cie. TRoche juz na drogach widzialem bmw rhd na polskich numerach ;) nawet jakies porsche cayene widzialem starsze

Nie masz kasy to kup opla albo vw.

W Polsce RHD (nie mylić z egzemplarzami zabytkowymi) to potencjalny zabójca.

RHD to zawsze bedzie wieksze ryzyko ale wystarczy ze widze mistrzow kierownicy z LHD ktorzy wyprzedzaja na zakretach , wzniesieniach czy na trzeciego majac 100 koni pod maska. To kierowca zabija a nie kierownica ;)

Opublikowano
Piszecie ze po przekladce to trumna na kolach itp , a skad wiecie czym wy jezdzicie moze jakimis skladakami z 3 czesc aut i u was to juz nie trumna? jak pisze mroqa skacze wam gul i tyle
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Piszecie ze po przekladce to trumna na kolach itp , a skad wiecie czym wy jezdzicie moze jakimis skladakami z 3 czesc aut i u was to juz nie trumna? jak pisze mroqa skacze wam gul i tyle
Dlatego, że wiem czym jeżdżę, piszę żebyś został przy tym co masz.

chyba niektorym gul skacze ze moze miec e60 za 1/3 ceny, a dzieki rejestracji rhd mozna wreszcze miec u nas japonskie rodzynki
Jeżeli uważnie przeczytasz to co napisałem, to zauważysz że wspominałem o zabytkach. Owszem zapomniałem o autach kolekcjonerskich ale tu rozmawiamy o szrocie e60 w cenie słabego e46. Czy gówno zapakowane w kartonik Louis Vuitton czy Prada będzie bardziej wartościowe?
Opublikowano

Dorzucę swoje 3 grosze - w zeszłym roku sprzedałem swoje e39 520i z 1998 r. za 12.500 :D

Tak dla porównania do tego, co Ty chcesz kupić :roll: a skoro nie przemawiają do Ciebie argumenty tych co wypowiedzieli się wcześniej, to kup e60 anglika za 10-11 tys. A później będzie jak ja to zawsze powtarzam - płacz, lament i zgrzytanie zębów. Wspomnisz moje słowa :mrgreen:

Opublikowano

kto tak pisal ? widze ze do ciebie jak do sciany , przynajmniej mechanik bedzie mial robote

Opublikowano

Człowieku jaki gul komu skacze , ludzie w tej cenie kupuja na tym forum bmw e36 bo podchodzą rozsądnie zdają sobie sprawe że nie da sie w tej cenie kupić nawet w miarę zadbanego e46 , a ty uważasz że komuś tutaj gul skacze ?? ludzie tutaj którzy sie wypowidają zdają sobie sprawe , że to co chcesz kupić w cenie dobrego roweru jest pozostałościa po e60 i gdyby każdy tak patrzał jak ty to by tu same e60 i e66 jeżdziły w kwotach nie przekraczających 20 tyś , ale tak nie jest i nie będzie rzeczywistości nie zmienisz a to że w cuda wierzysz i sam sobie chcesz wmówić że to co chcesz kupić to jest jeszcze BMW to twoja sprawa.

Opublikowano (edytowane)
Taa ,bo komuś z forum zaimponujesz bmw e60 za 11 tyś.Na forum nie ,ale może pod remizą :D Koledzy dają ci dobre rady,abys miał świadomosć,a ty uważasz,że zazdroszczą ci super okazji. Edytowane przez szybki4450
Opublikowano
To co piszecie to prawda wszystko,tylko ze za ta kase nie bedzie szkoda jej oddac na szrot, a ma szanse pojezdzic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli stać ciebie wyrzucać prawie 12 koła na śmietnik, to kto ci broni.

Ja wolałbym kupić sobie rower i pojeździć na kilka wyścigów lub zabrać rodzinę na ferie.

Poza tym angol i 520ia w tej budzie :norty: :lol: :twisted2: ,

Opublikowano
Cena dobra więc bież rozkręć i na części na allegro powystawiaj bo zmęczona e 60 zaj ebie cię kosztami chyba że masz drugie tyle na serwis.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.