Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIdać jest parcie na E60, a fakt jest taki, że za te pieniądze to nie kupisz E39 zdrowej.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Moderatorzy
Opublikowano

Ciekawe w ogłoszeniu 140tys.km a ostatni w ASO 174.583 km tylko nie wiem kiedy.

Sprawdź historię.

Opublikowano

240 to miała moja F10-tka z 2010r

Ps. Po co ci auto z kierownicą po prawej stronie?

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

Albo kaprys modelowy... Kupić E60 w cenie E46. No cóż twoja sprawa, ale raczej bym się nie porywał.

Pzdr

Opublikowano
A tak zupełnie poważnie...co Was to obchodzi? Że Beemka a nie Trabant, że tak pozwolę sobie sparafrazować ....
Opublikowano

niechce mi sie wydawac 40 tys na bmw e60 aby tylko jezdzic nim w weekendy . chce miec auto do roboty . po za miasto mam inne auto

dalej nie rozumiecie?

Opublikowano
niechce mi sie wydawac 40 tys na bmw e60 aby tylko jezdzic nim w weekendy . chce miec auto do roboty .

Weź chłopie nie rób lipy, E60 w angliku będziesz do roboty jeździł? Kup F10.

Pzdr

Opublikowano

Rozumiemy ale...

nie kupisz e60 RHD z uk z tego rocznika w tej cenie, mowie o normalnie serwisowanym samochodzie. Za ten rocznik w uk trzeba miec z min 3500 a blizej 4000 funtow - czyli okolo 20000zl , dodaj do tego akcyze + przekladke i wyjdzie tyle samo albo nawet wiecej niz to samo auto z polski LHD . Troche siedze w temacie bo czesto sprowadzam bmki rhd na rynek afrykanski - byle kolonie angielskie. Do polski kazdego roku jada tysiace ludzi samochodami z uk i daja rade ale.... Jezdzilem f10 x5 , x3 , x6 , e90 , e60 RHD i na upartego sprawdzaja sie tylko x6,x5 i x3 bo mamy lepsza widocznosc jak np jedzie przed nami osobowka. Plaskaczami typu e60 jezdzi sie slabo jezeli chcesz tego uzywac codzienie.

Opublikowano
nie zapala ci sie czerwona lampka jak ktos ci pisze ze jest dziwnie tania ? ..... jakies 2x za tania jak na uk. Sama przekladka do e60 to jest 7000zl a ty chcesz za 11 kupic ? :D
Opublikowano
potencjalny zabojca , ale rejestrowac od tamtego roku w Polsce nozna , wiec nie piszcie co jest potencjalnymi zabojcami a co nie . kazdy ma swoj rozum jedni wiecej inni mniej
Opublikowano
potencjalny zabojca , ale rejestrowac od tamtego roku w Polsce nozna , wiec nie piszcie co jest potencjalnymi zabojcami a co nie . kazdy ma swoj rozum jedni wiecej inni mniej

Rejestrować można ponieważ Anglia zaskarżyła w Brukseli nas o to że blokujemy rejestracje tych aut , a blokowaliśmy ze względu bezpieczenstwa , a anglicy dlatego złozyli pozew bo nie mają gdzie tych szrotów sprzedawać , a Polska jak wiadomo jest największym biorcą auto szrotów w europie miedzy innymi dzięki takim ludzią jak ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.