Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z dyferem, który hałasuje i mechanik powiedział, że trzeba wymienić i żebym sam załatwił, z tym, że do mojego BMW e87(2005) nie ma za bardzo, są po liftcie(mają inną końcówkę mocowania wału z dyfre, moje mocowanie jest okrągłe) ale ja potrzebuję z przełożeniem 2.47 a takich nie mogę znależc, może ktoś coś poradzi jaki może być zamiast? poszperałem trochę i nale niektórych portalach jest jakby podobny dyfer, z przełożeniem 2.47 ale do bmw e46 większość albo e60, czy to będzie pasować czy nie bardzo?:) albo może ktoś poradzi jakiego mam szukać? może w innym modelu były takie same dyfry? pozdrawiam
Opublikowano
hmm no tak czytałem już ten wątek wcześniej ale nic tam konkretnego nie ma, nie chcę nic regenerować, chciałbym kupić używany i wymienić, tylko jaki będzie pasował? od tych e46 nie będzię pasował? nie wie ktoś? oglądałem na fotkach i jakby podobny był, no ale pewności nie mam
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.