Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos moze rozpiske bezpiecznikow do e90 330d lub jakies info gdzie moglbym podejrzec ? Bo po serwisie nie mam rozpiski :(

Z gory dziekuje.

Opublikowano
Ma ktos moze rozpiske bezpiecznikow do e90 330d lub jakies info gdzie moglbym podejrzec ? Bo po serwisie nie mam rozpiski :(

Z gory dziekuje.

Rozpiska jest włożona w plastikową zaślepję w schowku (jak ją wyciągniesz to z tyłu jest rozpiska)

Pzdr.

• 6 lat później...
Opublikowano

Ostrożnie ze schematami od innych aut bo skrzynka bezpieczników może się różnić nawet w tych samych modelach silnikowych.

Wszystko zależy od dodatkowego wyposażenia, roku produkcji i fabryki w której składano auto.

Kiedy szukałem stałego gniazda 12V, które nie będzie "usypiało" po 20minutach aby podłączyć navigację, to wszystkie proponowane przez ludzi na różnych forach miejsca kompletnie nie odpowiadały mojemu rozkładowi bezpieczników.

Eibach Pro Kit, Rev Motoring Silicone Intake Hose, Kolektory Turbo Works, Performance Intake, Milv's: +1mm Modified Intake Lift Valvetronic Supports, Program BPC.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponawiam.Potrzebuję opisy bezpieczników do BMWe90 320i N46b20 2006r:Z wyposażenia:

Navi,podgrzewane fotele,szyber,podśw klamki,tempomat.

never again N46
Opublikowano

Panowie wrzuci ktoś fotke opisu bezpieczników z 320i???

Może być po angielsku

never again N46
  • 1 miesiąc temu...