Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mało zdjęć wnętrza, z tych zdjęć co są, nie chce mi się wierzyć w przebieg auta. Bardzo ubogi opis , mowa właściwie tylko o wyposarzeniu auta. Brak informacji o liczbie właścicieli i o powypadkowości auta. Zwróć uwagę na konto użytkownika nie ma ocen i komentarzy to nowy użytkownik. Posiada na innej aukcji mercedesa z 2004 v8 z przebiegiem 85 tyś km Dziwnie podobny przebieg do bm-ki :wink:

Skąd on bierze takie mocne auta z symbolicznymi przebiegami. Bądz ostrożny.

Opublikowano
Sprowadzony z Japonii więc musiał zrobić przekładke bo tam jest ruch lewostronny jak w Anglii. Kierownica zdarta więc średnio mi wygląda na ten przebieg.
Opublikowano
Widziałem już kilka BMW z Japonii i ich stan był na prawdę wyjątkowy. Oczywiście nie jest to reguła. Przebiegi poniżej 100 000 km to nic nadzwyczajnego, osobiście wierzę że są prawdziwe. Ten egzemplarz to wg mnie Schnitzer - nędza z pługiem do odśnieżania ale może Wam się podoba.

"Dobry Boże, co się dzieje z tym światem? Popatrz tu z nieba i przypierd.l granatem."

Alpina B10 V8 4,6

E61 Edition Sport - rodzinne kombi

E39 530i 2002r - moja pierwsza miłość