Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam rok temu zakupiłem moją bawarke e36 316i compact dostałem do niej komplet kluczyków w tym dwa mniejsze nie pasujące do niczego oczywiście z logiem BMW wie ktoś może do czego one mogą być? Prosił bym o waszą pomoc Edytowane przez DarekBMWe36
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

"Zgaduj zgadula" - kto Ci odpowie jak niewidzi tego klucza ?

Wstaw zdjęcia i popraw tytuł tematu

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
http://s8349.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=e5_m70Imkc3VsqSrOZRGiZhh9s1m7k8nSnMZ0olRia_06WRDUCcQ2kHZbgzZS_RrJAdlE9J2wQ__Wt6k1PENdKYDHs-vaSRpJGB35E6nUnY&pv=2 to są te kluczyki
Opublikowano
http://s8349.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=aUZX4E16_0Ey6wd9wfsH9xJhclJn8YD6m5IWa8FNRhnlJW76jaYJ34Fjn3awC5K6NWxcjnp1tpg9c2HP43I3LCDV7GYSj-neypCVnlhS-ok&pv=2
Opublikowano
http://i68.tinypic.com/15hze4n.jpg sorki bardzo za tamte zdjęcia myślę ze tych nie powinno wywalić :) i jak wie ktoś do czego one mogą być ? :)
Opublikowano

jak znajdziesz miejsce gdzie sie je wkłada to dojdziesz do tego do czego to jest ;P

może wlew paliwa na klucz mimo że jest zamykany klapką, nie wiem, może syrena alarmowa która można wyłączyć kluczykiem. Poszukaj sobie w aucie czy coś masz, jak nic nie znajdziesz to schowaj do szuflady i zapomnij.

szukam
Opublikowano

Ja strzelam, że to od jakiegoś alarmu, który był dokładany i ktoś sobie ładnie logo wygrawerował. Ale to tylko taki mój strzał, bo ojciec kiedyś też miał alarm dokładany w fordzie i miał takie małe podobne kluczyki.

Mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli podepnę się pod temat i spytam się do czego służą trzy klucze od prawej z mojego zestawu:

0a28db6a1f05.jpg

Opublikowano

kluczyk plastikowy do dorabiania wzornik

kluczyk bez pilota "gruby" to kluczyk hotelowy, pozwala jeździć autem, nie pozwala zajrzeć do bagażnika i do schowka jeśli zamkniesz je kluczykiem.

szukam
Opublikowano

ale jesteś chłopie marudny. Do auta nawet nie poszedłeś i nie poszukałeś rzeczy do których mogły być i chcesz żebyśmy ci powiedzieli do czego są. A skąd mamy wiedziec ? bo jest logo bmw grawerowane to mamy wiedzieć do czego to było ?

dostałeś propozycje, nie odniosłeś się w ogóle do nich, nie sprawdziłeś nic i płaczesz że nie wiadomo jakby to było do czegoś w ogóle potrzebne. Nie miałeś problemu to go sobie stworzyłeś i nie umiesz rozwiązać i jeszcze w depresje wpadniesz.

wrzuć je do pudełka i niech leża, na jaką cholere się tak spuszczasz nad tymi kluczykami.

szukam