Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/320d-163km-zniemiec-panorama-xenon-alu-serwis-bmw-i6648181731.html

VIN WBAVU31080KY58604

Type code VU31

Model 320D OL (EUR)

E-F-R series E91

Series 3

Type TOUR

Steering LL

Doors 5

Engine M47/T2

Displacement 2.00

Power 120 (163 hp)

Drive HECK

Transmission MECH

Paint code 475 - BLACK SAPPHIRE METALLI

Upholstery code ALAT - STOFF FLUID/ANTH

Prod.date 2007-06-21

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S2CZ BMW light alloy wheel, spider spoke 159

S4AE Armrest front, retractable

S4AG Interior trim finishers Titanium matt

P7RS Package Comfort

S8SP Control unit COP

S200 Diesel particle filter

S255 Sports leather steering wheel

S320 Deleted, model lettering

S321 Exterior parts in vehicle colour

S386 Roof railing

S402 Panorama glass roof

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S441 Smoker package

S470 Isofix-System

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S507 Park Distance Control (PDC), rear

S521 Rain sensor

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S548 Kilometre speedo

S563 Light package

S663 Radio BMW Professional

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S818 Battery master switch

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

Ja nie widze nic niepokojacego, ale zasiegam rady zaprawionych forumowiczow :)

Opublikowano
przemque ja widzę słabe wyposażenie.

z takich podstawowych rzeczy to brakuje tylko (aż?) sportowych foteli i idriva

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z podstawowych to brakuje halogenów :mrgreen:
Opublikowano

Kowscar odkąd poznałem komfort foteli w volvo s60 zwykłe stołki są dla mnie nie do przyjęcia. To jest element który używasz i czujesz w 100% jazdy autem... Tak samo jak nie chciałem się przejechać superbem bo miał plastikową kierownice co mnie po prostu odrzuca... Tak samo jak audio jak jest słabe to tragedia.

Czyli reasumując tak na szybko brakuje naprawdę sporo ważnych rzeczy:

- foteli porządnych

- nagłośnienia chociaż lepszego niż standard, nie musi być zaraz logic 7

- idrive

Dodatkowo takie zdjęcia z miernika nic nie mówią, trzeba by sprawdzić ranty nadkoli i każdy element co najmniej w 5-6 miejscach.

Opublikowano

Egzemplarz wydaje się być ok ale poważnie chcesz za to zapłacić ponad 32k?

Opcja w tym aucie to straszna nędza. Dużo stracisz przy sprzedaży jak w ogóle się znajdzie chętny, opcja to jedyne co ratuje auto po przekroczeniu pewnego wieku.

Opublikowano
Nieraz lepiej mieć zadbane auto bez bajerów niż szrot z bajerami,a na zadbane auto zawsze sie chętny znajdzie .Auto wygląda ok,jeżeli pasuje to jechać oglądać. :D
Opublikowano
szybki4450 ja wole poszukać dłużej i kupić zadbane z dobrym wyposażeniem...

BMW szukałem 3 miesiące a VW 2 miesiące... ale się da.

Ja wiem,że się da znależć wymarzone ,wyposażone auto,ale nieraz się nie ma tyle czasu ,bo nie ma się czym jeżdzić,co nie znaczy ,żeby kupić pierwsze lepsze :P

Opublikowano

- foteli porządnych

- nagłośnienia chociaż lepszego niż standard, nie musi być zaraz logic 7

- idrive

.

na zwykłych stołkach też da się jeździć normalnie, nie każdy jest audiofilem, nie mierz wszystkich swoją miarą

Opublikowano
metti nie po to kupuje BMW, Volvo czy inne auto premium żeby mieć fotele itp. jak w podstawowej wersji fiata czy opla. Co do audio nie musi z najwyższej półki ale niech jakiś poziom sobą prezentuje, nie chce żeby w aucie audio grało gorzej niż moje głośniki przy komputerze. Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy kupują BMW z najsłabszym silnikiem i w słabych wersjach wyposażenia. Jak kupowałem Volvo to specjalnie po to żeby mieć 5 cylindrowy silnik, wygodne fotele i bezpieczne auto. Kupowanie Volvo s40 z silnikiem od forda też jest dla mnie bezsensu.
Opublikowano
Twoja sprawa co kupujesz, moja co ja kupuję, wazniejszy jest stan a nie stołek taki czy owaki
Opublikowano

metti twoje pieniądze twoja sprawa, ja Cie na siłę nie mam zamiaru przekonywać. Pomogłem kupić auta sporej ilości osób i motoryzacja to jest moje hobby. Jak nie wierzysz że jazda w fotelu sport w porównaniu do zwykłych to przepaść to przejedź się chociaż parę km e90 ze zwykłymi fotelami a później ze sportowymi i sam porównaj. Fotele, Xenony, audio itd to są rzeczy których używasz bardzo często w aucie i one robią ogromną różnice.

Nieraz lepiej mieć zadbane auto bez bajerów niż szrot z bajerami,a na zadbane auto zawsze sie chętny znajdzie .Auto wygląda ok,jeżeli pasuje to jechać oglądać. :D
- spróbuj sprzedać zadbane e90 318i z manualna klimą i plastikową kierownicą :norty:
Opublikowano
metti nie po to kupuje BMW, Volvo czy inne auto premium żeby mieć fotele itp. jak w podstawowej wersji fiata czy opla. Co do audio nie musi z najwyższej półki ale niech jakiś poziom sobą prezentuje, nie chce żeby w aucie audio grało gorzej niż moje głośniki przy komputerze. Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy kupują BMW z najsłabszym silnikiem i w słabych wersjach wyposażenia. Jak kupowałem Volvo to specjalnie po to żeby mieć 5 cylindrowy silnik, wygodne fotele i bezpieczne auto. Kupowanie Volvo s40 z silnikiem od forda też jest dla mnie bezsensu.

Nie każde BMW wyszło z fabryki z M pakietem i full wypasem,silnikiem v8,a jednak ludzie kupują te niby biedne wersje ,bo chcą.Jeden woli żone ,drugi teściową i to jest jego sprawa,trzeci kupi biedne BMW bo ma fajne felgi,TO JEGO SPRAWA.Każdy ma swój gust,także pytający o auto z ogłoszenia ,o którym jest mowa musi sam zdecydować czy jechać oglądać czy szukać dalej :wink:

Opublikowano
Jak nie wierzysz że jazda w fotelu sport w porównaniu do zwykłych to przepaść to przejedź się chociaż parę km e90 ze zwykłymi fotelami a później ze sportowymi i sam porównaj.

mam 40 lat z hakiem, w niejednym fotelu jeżdziłem sportowym i niesportowym i akurat to nie jest dla mnie priorytet, fajnie że jest, OK ale jeśli nie ma to nie odrzucam dobrego auta, uwierz mi że motoryzacja to nie tylko twoje hobby i nie tylko ty pomogłeś wielu osobom w zakupie auta. Są ludzie którzy wolą auto z full wypasem bez względu na stan, przebieg, wypadkowość itp... byłe była "skóra fura i komóra", ja do nich nie należę

spróbuj sprzedać zadbane e90 318i z manualna klimą i plastikową kierownicą :norty:

każde moje auto z każdym wyposażeniem bądź bez sprzedaję na pniu

Opublikowano
Co do foteli to ma rację w 100%. Zwykłe są tragiczne.

zgadza się, nie jest to szczyt wygody, ale przecież jesli ktoś ma okazje kupić auto w rewelacyjnym stanie, niskim oryginalnym przebiegiem, auto mega zadbane od I właściciela, salonowe itp itd etc .... a gościowi nie zależy na wodotryskach bo ma to być auto na 10 lat albo i więcej to ma z niego rezygnować bo nie ma stołków, zenonu czy czegoś tam jeszcze? Znam takich ludzi którzy nawet nie wiedzą co to xenon, nawet nie wiedzą co to sa i jak wyglądają sportowe fotele

Opublikowano
Panowie widze, że rozpętałem burzę :D ale prosilbym o ocenę innego bmw w innym temacie te e90 2.0 benzynka bo nie wiem czy opłaca mi się jechać :)
Opublikowano

przemque dla mnie ten konkretny egzemplarz jest po prostu za drogi na to co oferuje. Pojechać jak blisko zawsze warto choć niestety przeważnie auto wygląda gorzej na miejscu niż na zdjęciach, zwłaszcza jeśli chodzi o handlarzy.

metti co to za porównanie słabe wyposażenie ale dobry stan vs super wyposażenie i szrot. Ja po prostu szrotów nie kupuje... Mi chodzi o porównanie aut w dobrym stanie a ty uparcie ciągle piszesz super stan ale golas vs słaby stan ale na wypasie...

Znam takich ludzi którzy nawet nie wiedzą co to xenon, nawet nie wiedzą co to sa i jak wyglądają sportowe fotele

Żyją w błogiej nieświadomości dopóki takich nie zobaczą albo się nie przejadą i jest później płacz, zgrzytanie zębami itd

Kolega szukał BMW i też chciał biedę byle BMW bo ciężko znaleźć, dałem mu się przejechać swoim i dziękował mi że go uświadomiłem, sam kupił ze sportsitze...