Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,tematu nieznalazlem.Wczoraj wydaje sie bez powodu wyswietlalo symbol zarowki,okazalo sie ze nie swieci stop z prawej,i co dopiero zobaczylem swieci w zastepstwie pozycyjne,tak jak stop.Wymienilem zarowke ale echo,czy jest jakis bezpiecznik bede wdzieczny bo niewiem co poczac
Opublikowano
Dodam ze chodzi o tzw extra swiatlo stopu tak przynajmniej w instrukcji napisali,zarowki cala szklana z drycikkami na wcisk ta najwyzej w blotniku dziwne bardzo bo nawet tam niezagladalem niemowiac o grzebaniu a niedziala i wychodze ze zarowka dobra no i tylko jedna strona,? Moze ktos doswiadczyl czegos podobnego? :duh:
Opublikowano
Jeżeli nie jesteś pewien to zamień żarówki stronami. Ja mam z US i tam przepis nakazuje aby te żarówki również się świeciły podczas normalnego hamowania. Komp sprawdza co jakiś czas żarówki i widocznie drucik wolframowy jest już słaby, przez co komputer informuje Cię, że żarówka nie sprawna. To standard, też tak miałem. Czasami nawet po wymianie żarówek musiałem skasować błąd komputerem bo, żarówka nie chciała się świecić.