Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam,

niestety udalo mi sie uszkodzic zlaczki elastyczne w mojej e39 touring, stalo sie to w garazu podziemnym mojego bloku, po prostu szoruje wydechem po garbie, przez ktory musze wyjechac na powierzchnie, dzieje sie to bez wzgledu na szybkosc...

musze oczywiscie naprawic uszkodzenie, ale jest to problem systemowy, czy jestem w stanie prawnie zmusic administratora bloku do lagodniejszego wyprofilowania garbu?

jesli macie jakies sugestie (moze z wyjatkiem tego, abym zmienil samochod lub mieszkanie :) ), bardzo prosze o kontakt, na razie wyslalem oficjalne pismo do administratora, ale na 99% jestem pewien, ze skonczy sie na niczym...

dzieki

pozdrawiam

artur

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Napisz zeby Ci zafundował pneumatyczne zawieszenie :) Podjezdzasz pod "spad" bzzzyt i ju z nie szorujesz :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :cool2:
Opublikowano

czy jestem w stanie prawnie zmusic administratora bloku do lagodniejszego wyprofilowania garbu?

Prawnie raczej nie ale na moim osiedlu wspólna prośba poskutkowała i mamy teraz łagodny zjazd.

na razie wyslalem oficjalne pismo do administratora, ale na 99% jestem pewien, ze skonczy sie na niczym...

Możliwe, ale w przypadku kiedy do prośby dołączy się kilku sąsiadów szanse na sukces zdecydowanie wzrosną.

Opublikowano
Dokładnie - zebrać się i uderzyć do administracji - i łachy nie robią
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)