Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy może miktoś logicznie wytłumaczyć co jest takiego fajnego w samochodach marki BMW, bo jak słuchałem opowieści o BMW i że każdy kto choć raz się przejedzie tą marką to nie chce już innej. w ten weckend zrobiłem jakieś 600 km BMW 530 1999 r. i doszedłem do wniosku że ... :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowy15- jesteś upartym i wytrwałym człowiekiem :roll2: , by przejechać autem, które w sumie nie nadaje się do jazdy, ok. 600 km :lol: Podobnie jak GR, czekam z niecierpliwością na rozwinięcie myśli.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
w sumie to nie jestem uparty tylko nie miałem pod ręką swojego autka, tylko to co braciak se kupił, a że se popił to byłem użytkownikiem. Szczerze współczuje użytkownikom i właścicielom tak niewygodnych acz dużych aut marki BMW cierpienia które mószą przechodzić użytkując tą markę
Opublikowano

Nowy15, logicznie nikt Ci nie wytlumaczy, dlaczego marka A jest lepsza od marki B - to z logika nie ma nic wspolnego.

Za to logika podpowiada mi, ze zalozyles ten temat tylko po to, zeby sobie potrollowac.

A jezeli juz trollujesz, to chociaz skorzystaj ze sprawdzania pisowni w Wordzie, albo ze slownika ortograficznego.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
w sumie to nie jestem uparty tylko nie miałem pod ręką swojego autka, tylko to co braciak se kupił, a że se popił to byłem użytkownikiem. Szczerze współczuje użytkownikom i właścicielom tak niewygodnych acz dużych aut marki BMW cierpienia które mószą przechodzić użytkując tą markę

niDZ nie mÓszOM, po proZtu chcOM

gdzie ejst administracja nieczuła jest na trolowanie ?

Opublikowano
tu nie chodzi o trolowanie tylko wytłumaczenie co jest takiego fajnego w tym samochodzie oprócz fajnego znaczka i tego że większość lasek by chciała chłopaka co ma BMW
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Szczerze współczuje użytkownikom i właścicielom tak niewygodnych acz dużych aut

Całe te 600km "se" parkowałeś czy jak ? :lol:

Ciężko mi jakoś teraz sobie przypomnieć coś wygodniejszego do prowadzenia... (nie wyskakujcie z tylną kanapą w Omedze, bo nie o to tym razem chodzi :wink: )

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
i tego że większość lasek by chciała chłopaka co ma BMW

chyba na Onecie :lol:

już nie mogę :lol:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Nie parkowałem trasa Prusków-Zamość-Pruszków. nie wiem jak jest z tylną kanapą w omedze, bo z tyłu nie siadam. Wygoda to jest w Jaguarku, Pontiaku, Renówce (25, Baccara)
  • Członkowie klubu
Opublikowano

chyba zaczynam łapać - ma być bujany tapczan, a nie szybkie zakręty...

swoją drogą - siakieś dziwne musi być to 530, że kolega ma traumę po 600 km...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano
może i dziwne - 3 litry TD 220 km, koła 17/235/45

tym bardziej...

to co było niewygodne ? trakcja ? fotel (może ślizgałeś się na skórze) ? pijany brat (żarcior) :wink: ?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Proponuje zamknąc temat, bo jest praktycznie o niczym. :duh: :roll:

Przychylam się do sugestii :cool2:

Autorowi wątku proponuję poczytać legendarny wątek:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=1319&highlight=matiza

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.