Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie właśnie mam zamiar kupić f01 750i xdrive z 2009 r. przebieg w miarę rzeczywisty choć ma 3 lata dziury w przeglądach. Ostatnio byłem z nią na przeglądzie przedzakupowym w ASO w Kielcach. Wyszło, że trzeba wymienić uszczelki pod pokrywą zaworów bo cieknie olej, manżetę na prawym przodzie, węże do chłodzenia turbin bo cieknie płyn.

Mam wydruk z ISPA tu link do zdjęć z serwisów: http://www.dropbox.com/sh/fzw5o81lb17rbhl/AAC9oEHbvQReywJv4IJTSdKfa?dl=0

Ma aktywną gwarancję do 2019 r. ale w serwisie powiedzieli, że tylko obowiązuje w Szwajcarii, napisałem do BMW Polska co o tym sądzą. Jak wygląda sprawa akcji serwisowych w BMW na dzień dzisiejszy ?.

VIN: WBAKC610X0CX99041

Co możecie mi powiedzieć na temat tych napraw, które przeszła ?. Powiem szczerze, że zakup 750i to jak gra w kasynie :). Ten egzemplarz ma oko tym bardziej z M Pakietem.

Przy przeglądzie pytałem czy robili testy wtrysków, na co otrzymałem odp. że nie ale gdyby lały to błąd wyskoczy (hahaha)

Czekam na szybką opinię kolegów :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.