Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Panowie za wszystkie negatywne opinie które też są ważne :) na zdjeciach lampy troche inaczej wygladaj niz w rzeczywistości,znajomi którzy widzieli mowia ze dobrze wyglada. Dla mnie jest super bo jest to coś innego niż wszyscy maja jak na razie :P Nie wiem co to znaczy elegancki lakier w aucie...

Tak świecą:

c71b6d1abba87334.jpg

3b2dfbdbc0ed98a2.jpg

f5d163e885279ee1.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kurcze, wyglądają ciekawie, ale nie zrobiły takiego wow, jak się spodziewałem. Na pewno zwracają na siebie uwagę, a o to w tuningu trochę chodzi :D
Benzyna zamiast krwi...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Juz patrzeć nie mogłem na ta okropna koncowke wydechu :mad2: . Mam koło siebie zakład który buduje układy wydechowe ale za taka robote krzykneli prawie 1000 pln , stwierdziłem ze to lekka przesada i koszt jaki poniosłem to paliwo a pojechałem kawałek za Bydgoszcz do kuzyna który jest spawaczem a przy okazji odwiedziłem rodzinke. Zamiast końcowego jest rura 70mm która przechodzi w dwie koncówki po 2x70mm , jest w sam raz jak dla mnie . Nie słyszę wgl roznicy w dzwieku chociaż dziewczyna twierdzi ze słyszy jak po nia przyjezdzam pod dom :norty:

Po drodze miałem kupić zderzak z wiekszym wycieciem na koncowke ale jak to bywa z handlarzami , dzwonisz sie pytasz jak zderzak wyglada to slyszysz odp: wszystko masz pan na zdjeciach... dałem sobie spokój i wyciąłem flexem dziure i wyszlo zadziwiajaco dobrze :wink:

508e5aa4e3035e76med.jpg

19120281bef86f86med.jpg

b751cafc2a2fd6a7med.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo dobrze to wygląda :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Dwururka pięknie wyszła , niedługo będę myśleć o zrobieniu tego w swojej f30, jedna rurka wygląda masakrycznie.

Juz patrzeć nie mogłem na ta okropna koncowke wydechu

Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz

Trzeba bylo brac inny motor :D

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza