Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem. Kupiłem zmieniarkę USB Yatour, podłączyłem, porobiłem foldery, włączyłem zapłon, nie działa, odłączyłem zmieniarkę, podłączyłem ponownie, zadziałało ale po ponownym włączeniu zapłonu powtarza się ta sama sytuacja, czyli w ogóle nie wykrywa zmieniarki. Mam wejście 40 pin do tej zmieniarki, napisałem do sprzedawcy o tym problemie, to zaproponował, że wymieni mi na 3+6 pin, i mówi, że to to może naprawić problem. Wolę się zapytać za wczasu Was, żeby nie potrzebnie wydawać pieniądze na przesyłki. Gdzie może leżeć problem, albo co zrobić, żeby mieć własną muzykę w tym samochodzie?
Opublikowano
zgadzam się z przedmówcą, mam gateway lite bt , piękna sprawa, wszystko śmiga wyśmienicie, nic nie zacina,nawet przy mrozach bez problemu działa . polecam
Opublikowano

Hej.

Miałem ten sam kłopot ze zmieniarką Yatour-a.

Załatwiłem to w ten sposób że oddałem do sprzedawcy bo sprzedał mi towar który powinien współpracować z dużą nawi ale pewności nie miał czy tak będzie.

Poszukałem info i prawidłowa wersja zmieniarki Yatour która działa z Dużą navi ma oznaczenie BM4.

Wygląd zmieniarki niczym się nie różni, różnica jest w oprogramowaniu zmieniarki i ciut inny kabel 3+6 jest niż przy poprzedniej którą miałem.

Tylko ta wersja zmieniarki Yatour BM4 działa prawidłowo.

Mam ją podpiętą w bagażniku w przewody od ori zmieniarki czyli 3+6 pin.

Jeżeli sprzedawca ma w ofercie zmieniarkę z tym oznaczeniem BM4 to niech Ci wymieni jeżeli nie to odeślij sprzęt i niech kasę zwraca.

Powodzenia Wojtek.

Mały błąd mi się wkradł zmieniarka o oznaczeniu Yatour YT-M06 BM4H współpracuje z navi 16:9.