Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

dzisiaj sie spotkalem z kumplem fritzem (jak dziwnie to moze brzmiec nazywa sie Tonio co rzadkie jak na niemca moze jest cos na rzeczy bo zazwyczaj nie lubie hansow) ktory przyjechal swoim nowym zakupem BMWF10 w DUZZZEEEJ benzynie jak mi powiedzial... i faktycznie jak odpalil to po prostu geniusz... tak piekny odglos... i jak sie delektowalem na siedzeniu kierowcy tym Tchaikowskim motoryzacyjnym... i nagle zauwarzylem dziwna mala ilosc obrotow na zegarach... byla to zwykla 530D.

gosc zalozyl sobie to :

jak to brzmi :

jak to dziala :

takie rozwiazania znalem od 7/8 lat ale wtedy to byl sraszny szajs... a dzisiaj...

jedyny wedlug mnie problem jest tu :

http://maxhaust.de/bmw.html

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no problemów jest więcej:

1 primo - wg filmu trzeba Aktora wozić w bagażniku ;)

2 primo - nie widzę na ich stronie nic do E9X...

a cena, phi, przy Twoich nadchodzących listwach z hiper-carbonu (swoją drogą będzie kosmos :cool2: ) to co to za piniądze ;)

Opublikowano

Sadze ze bardzo dobry customowy wydech da spokojnie rade ;)

Przynajmniej taka mam nadzieje bo sie masywnie zawiode ^^ Plus nie udaje sie czegos czym sie nie jest

E92 335d Stage H
Opublikowano
Plus nie udaje sie czegos czym sie nie jest

?? kazdy udaje czyms czym nie jest inaczej bysmy sie pozabijali.

Ale tak masz racje nie moglbym sie pozbyc wrazenia ze to juz jest oszustwo, to cos nie istnieje, nie ma przelozenia na nic i to tylko "muzyka".

a cena, phi, przy Twoich nadchodzących listwach z hiper-carbonu (swoją drogą będzie kosmos :cool2: ) to co to za piniądze ;)

nie no bez jaj robie drogie mody jezeli mam minimm 45% znizki efektywnej od ceny publicznej ( a w faktach raczej 60%). A to nie jest warte tej kasy zgadzam sie ale kiedys to bylo drogie i do bani. teraz jest drogie ale w realu to daje czadu.

(zaczynam rymowac instyktywnie, niech bog blogoslawi medycyne naturalna)

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
spotkalem z kumplem fritzem... ktory przyjechal swoim nowym zakupem BMWF10 w DUZZZEEEJ benzynie jak mi powiedzial...

Ale Cię chciał zrobić, i to jest kumpel :?: :lol:

Opublikowano
Dla zainteresowanych mały DIY:

dzieki

Moja La Bunia

DO E9x :