Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

========================================

Vehicle information

========================================

VIN: WBAVP11040VR71430

Type code: VP11

Model: X1 X18D (EUR)

E-F-R series: E84

Series: X

Type: All-Road

Steering: LL

Doors: 5

Engine: N47

Displacement: 2.00

Power: 105 (143 hp)

Drive: ALLR

Transmission: AUT

Paint code: 300 - ALPINWEISS 3

Upholstery code: LUB4 - LEDER NEVADA/BEI

Prod.date: 2011-08-16

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S1CB ACEA / CO2 scope

S1CD Brake Energy Regeneration

S2VG PERFORMANCE CONTROL

S3AT Roof rail, aluminium, satinised

S3XL X Line

S4AE Armrest front, retractable

S4AT Interior trim finishers black high-gloss

S5DA Passenger airbag deactivation

S6FL USB/audio interface

S6VC STEUERUNG COMBOX

S7NH BMW Service inclusive

S8A1 Sprachversion polnisch

S8AT POLNISCH BETRIEBSANL./SERVICEHEFT

S8KA OELWARTUNGSINT. 30.000KM/24MONATE

S8SP Control unit COP

S8TK PASSIVER FUSSGAENGERSCHUTZ

S8TL TAGFAHRLICHT FRONT UND HECK AKTIV

S8TN TAGFAHRLICHT UEBER LICHTMENUE EINST

S8V7 HINWEISSCHILD NCAP GRIECH/UNGAR/POL

S205 Automatic transmission

S216 HYDRO STEERING-SERVOTRONIC

S230 Extra package, EU-speciifc

S249 Multifunction f steering wheel

S255 Sports leather steering wheel

S258 Tyres with runflat properties

S302 Alarm system

S420 Sun protection glazing

S428 Warning triangle and first aid kit

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S521 Rain sensor

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S609 Navigation system, Professional

S698 Area-Code 2 for DVD

S818 Battery master switch

S877 Omission of non-combined operation

Opublikowano

dzieki za vin

a po samym ogloszeniu/zdjeciach cos rzuca sie w oczy?

• Moderatorzy
Opublikowano

Powinieneś sprawdzić bez wypadkowość bo nie wiem czy malowanie wykończeń zrobione dla widzimisię czy przy okazji czegoś.

W papierach to jest trzeci właściciel.

Opublikowano
Powinieneś sprawdzić bez wypadkowość bo nie wiem czy malowanie wykończeń zrobione dla widzimisię czy przy okazji czegoś.

W papierach to jest trzeci właściciel.

Wlasciciel twierdzi ze chcial mpakiet z jasna tapicerka i sie nie dalo wiec mu zaproponowali pomalowanie czarnych elementow w kolor i tak odebral z salonu.

Wiem ze byl leasing i wykupili. Ciekawe czemu 3ci wlasciciel musze dopytac.

77000 km w 2012

Skad to info?

W bmw ostatni wpis 71tys w czerwcu

• Moderatorzy
Opublikowano

Przebieg jest ok.

Dziwna historia z tym malowaniem, pierwszy raz słyszę by ASO malowało dla upodobnienia do M-pak.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
77000 km w 2012

Kolejny "znafca" który wypisuje bzdury.

Ostatnia wizyta w ASO to 25.04.2016 71.414 km 28597 M-Cars Sp. z o.o. Sp.K., Krakow-Libertow

Wlasciciel twierdzi ze chcial mpakiet z jasna tapicerka i sie nie dalo wiec mu zaproponowali pomalowanie czarnych elementow w kolor i tak odebral z salonu.

Głupie tłumaczenie handlarzyny, ale słyszałem już lepsze. Np dla przedliftowego e90 "wersja specjalna kóre fabrycznie wyszła ze zderzakami z polifta" itp :mad2:

Opublikowano
77000 km w 2012

Kolejny "znafca" który wypisuje bzdury.

Ostatnia wizyta w ASO to 25.04.2016 71.414 km 28597 M-Cars Sp. z o.o. Sp.K., Krakow-Libertow

Głupie tłumaczenie handlarzyny, ale słyszałem już lepsze. Np dla przedliftowego e90 "wersja specjalna kóre fabrycznie wyszła ze zderzakami z polifta" itp :mad2:

Nie wiem czy "znafca" słyszał o korygowaniu przebiegu przed wizytami w ASO ? Przebieg 77065 km w dniu 20.06.2012 r.

Opublikowano
auto kupione mozna zamknac
Opublikowano
Nie wiem czy "znafca" słyszał o korygowaniu przebiegu przed wizytami w ASO ? Przebieg 77065 km w dniu 20.06.2012 r.

Ktoś w 10 mc zrobił 77 tyś km w Polsce? :shock:

Gratulacje zakupu i szerokości życzę :cool2:

Opublikowano

Jasne, że słyszał, ale daj jakiś dowód czy to tutaj czy na PW. Ja widziałem jego wizyty w aso i wydały się całkiem całkiem rozsądne. Co innego tłumaczenia sprzedawcy o lakierowaniu w aso w ramach jakiegoś pakietu :D

Wojtek oby dobrze służył ! :)

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

rbk nie masz pojęcia o czym piszesz ani o tym jakie daty są w tym pliku PDF i czego dotyczą. Przestan podawać kłamstwa jak w tym temacie.

Przyjmujesz zakład o 5000zl?

Ja ci wkleję wszystkie info a Ty swoje?

Opublikowano
rbk nie masz pojęcia o czym piszesz ani o tym jakie daty są w tym pliku PDF i czego dotyczą. Przestan podawać kłamstwa jak w tym temacie.

Przyjmujesz zakład o 5000zl?

Ja ci wkleję wszystkie info a Ty swoje?

To nie są moje info tylko info ze strony internetowej, dotychczas zasadniczo zgadzały się dane z podawanymi przez Ciebie na facebooku, ale rozumiem Twoją sytuację. Żyjesz miedzy innymi z tego, więc nie będę tych danych podawał. I wypraszam sobie sugerowanie, że kłamię, chyba, że nie wiesz co to słowo znaczy w języku polskim. Nie przypominam sobie, abym Ciebie obrażał w jakikolwiek sposób i dobrze radzę, abyś tego też nie czynił w imię zasad obowiązujących na forum. :(

Opublikowano

Chodzi o to, że tam jest ostatni zarejestrowany przebieg w systemie bez podania daty

w jakiej miało to miejsce, tam poniżej nie masz wyszczególnionych wszystkich wizyt serwisowych

podczas których był odczytywany przebieg - stąd ciężko wyrokować często z datą, widać za to ewidentne przekręcenia

jak ostatni przebieg jest wyższy niż w ogłoszeniu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To nie są moje info tylko info ze strony internetowej, dotychczas zasadniczo zgadzały się dane z podawanymi przez Ciebie na facebooku, ale rozumiem Twoją sytuację. Żyjesz miedzy innymi z tego, więc nie będę tych danych podawał. I wypraszam sobie sugerowanie, że kłamię, chyba, że nie wiesz co to słowo znaczy w języku polskim. Nie przypominam sobie, abym Ciebie obrażał w jakikolwiek sposób i dobrze radzę, abyś tego też nie czynił w imię zasad obowiązujących na forum. :(

Podajesz nieprawdziwe informacje a kiedy piszę że są niezgodne z rzeczywistością to Ty odpowiadasz :

"Nie wiem czy "znafca" słyszał o korygowaniu przebiegu przed wizytami w ASO ? Przebieg 77065 km w dniu 20.06.2012 r."

Jak to nazwać, jak nie kłamstwem?

Może trochę mnie poniosło, ale oskarżasz właściciela tego samochodu o korektę tymczasem są to bzdury wyssane z palca i nie poparte dowodami.

Podejmujesz polemikę nigdy nie będąc nawet zalogowany do ISPY.

Przebieg i data w tym pliku z którego bierzesz informacje czasem się pokrywają, ale tylko czasem.

Jedno i drugie nie jest bezpośrednio powiązane ze sobą.

Data nie pokazuje ostatnio zapisanego przebiegu.

Podany w tym pliku nie jest ani ostatnim, ani najwyższym odnotowanym przebiegiem (czasem sie pokrywa)

Prześledź moje posty i zauważysz że nie tylko Twoje wpisy prostowałem to na forum.

Opublikowano
Najlepiej będzie jak zdyskredytujesz dobrym postem te dane i wtedy użytkownicy powrócą do Twojej usługi.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.