Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów i koleżanki... bmw e46 na skrzyżowaniu ruszyłem ostro, nastąpiło chrupnięcie, zatrzymałem się, ruszyłem powoli, zaczęło walić coś, ale auto jedzie, odstawiłem na parking, gdy jechałem lekko do tyłu, i tocząc się wrzuciłem 1 bieg to coś jakby przeskakiwało... Na początku obstawiałem dyfer trafiony, ale koleżka mówi, że miał podobny problem- elastyczny łącznik wału napędowego... Ktoś coś podpowie?
Opublikowano

Co tu zgadywać ? i tak sam pod blokiem nie naprawisz.

Lepiej się zastanów jaki warsztat wybrać.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
zrobie, jechac nie bede bo napierdziela, moja diagnoza o dyfrze chyba trafiona, na youtube puscilem filmik z zajechanym dyfrem, jest podobnie jak u mnie... tylko zawsze jak rozpierdzielal mi sie dyfer, to ani w przodani w tyl nie moglem, a tu moge jechac, tylko, ze strzela cos z tylu, podejrzewam, ze na jedna strone sie ujebawszy...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie wiem jak w srodku dyfer jest zbudowany ale jak odkręcisz jedną półoś to też nie pojedzie. Więć pewnie tak samo jest z dyfrem

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii