Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawdopodobnie do wymiany mam panel klimatyzacji w swoim E90. Lewe pokrętło wariuje. Jak chcę zmienić temperaturę to wartości mi losowo skaczą nawet jak już puszczę pokrętło. Podejrzewam, że to wina potencjometru który albo jest zabrudzony albo zepsuty. Zrobiłem rozeznanie na portalu aukcyjnym i widzę różne modele tych paneli. Pomijam już to, że poliftowe mają funkcje ALL a z początku produkcji mają brzydkie pokrętła. Interesuje mnie panel z ładnymi pokrętłami ale z funkcją REST i kratkami od czujnika (czyli przedlift). Na realoem dla mojego VIN jest to 64119199260. Czy ktoś z Was wie jaka jest różnica między przykładowo częścią 64119117136 (przykład) a tą moją? Wizualnie wyglądają tak samo natomiast RealOEM nie proponuje mi tej części jako zamiennej. Jakie są różne modele tych paneli i czym się różnią? To są wersje z błyszczącym chromem lub matowym?
Opublikowano

ja mam panel od lifta z all w przedlifcie i to działa, po przekodowaniu all = rest

tylko tyle

nie widziałem przedlifta z srebrnymi obwódkami, ale może są