Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno i drugie super. Ale M trochę zgrabniejsza. W X brakuje jeszcze rurek i progów.

Najlepsze jest to, że na bazie X5 będą tłuc też jakiegoś pick-up'a :!:

Opublikowano
M3 jako tako ale na X5 ni emieli wogole pomyslu - przednie swiatla prosto z jakiegos nowego terenowego SSANGYONG'a, tyl niewiadomo co...postawcie obok stare X5 i ktore ma wieksze "jaja"?
Opublikowano

X5 - idzie w kierunku gustów typowo amerykańskich, przód wyglada juz prawie jak Chrysler Cruiser, a tył zbliża się ksztaltem to BMW serii 1, wygląda na to, ze nie wiedzą w którą stronę ma się rozwijać, a przeciez nie można robić wiecznie tylko face liftingu? generalnie totalny brak koncepcji

M3 - zwarty, drapieżny i nieco agresywny wygląd przodu i wreszcie tył nie przypomina lanosa :cool2: światła chyba podopbne do modelu 7?

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

M3 - brak bocznych "wlocikow" ( :mrgreen: ) charakterystycznych dla wersji M - dlaczego :?:

Jakas nowa "filozofia" sprzedazy... :?:

Juz w Z4 M zrezygnowali z tego "bajerka"... :|

Bez sensu... :cry2:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

Gorzej niemogli oszpecić tej M3. Wersja poprzednia była chyba najlepszą w historii. Z Przodu nowa m3 wygląda jak seria 1 :mad2:

A X5 ?? Hmm nie lubie terenowek :mrgreen:

Opublikowano

To X5 to takie troche nie X5.

Mozliwe ze jest to przerobka jakiegos taniego japońca. Drewniane wstawki w lusterkach :mad2: :mad2: :mad2: Paranoja. Nie wyglada to najlepiej. Ale nowa 3. Mmm... całkiem całkiem. Tak jak wspomniał robard: swiatła bardzo podobne do tych z 7.

Dodam jeszcze ze z profilu tył wyglada troche jak tył nowego Focusa. Ta czerwona niby lampa. Jak sie przypatrzeć to focus. Ehh... coś nabełtane z tą X5

Opublikowano
valdorane jakie drewniane wstawki?wyglada jak kierunkowskazy lub tasma maskujaca...a co wspolnego z japoncem to bmw?to widac ze to kolejna kaszana ze znaczkiem BMW autorstwa Herr Bungle...
Opublikowano
Mi to przypomina drewniane wstawki... Wygląda jak troche przerobiony japoniec, ale moze tak jak wspomniałes jest to kolejny projekt bmw. Jak poprzednie X5 mi sie podobało, tak to mi sie nie podoba...
Opublikowano
te nowe modele BMW są jakieś takie zbyt amerykańskie, co sprawia, że podobają mi się coraz mniej ... ostatnio jestem zafascynowany nowymi Audiczkami, a nowe BMW jakoś nie wywiera na mnie tak pozytywnego wrażenia. A szkoda ...

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

Opublikowano
te nowe modele BMW są jakieś takie zbyt amerykańskie, co sprawia, że podobają mi się coraz mniej ... ostatnio jestem zafascynowany nowymi Audiczkami, a nowe BMW jakoś nie wywiera na mnie tak pozytywnego wrażenia. A szkoda ...

Podpisuje sie pod tym, chociaz seria E60, E65, E63, E93 mi sie podobaja

Opublikowano
M3 jako tako ale na X5 ni emieli wogole pomyslu - przednie swiatla prosto z jakiegos nowego terenowego SSANGYONG'a, tyl niewiadomo co...postawcie obok stare X5 i ktore ma wieksze "jaja"?

a mi sie kojarzy z pt cruiserem ten przod w x5 :)

to moje 1 wrazenie, serio

czyli totalna porazka

i rzeczywiscie te nowe modele, tyl w m3 wygladaja jak amerykanskie...

bmw schodzi na psy

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Ta nowa trójka kupe - to jakaś porażka... Przód jak w E60 a tył... nie wiem ale wygląda mi na Lexusa albo na Subaru.

Sama sylwetka natomiast do przyjęcia.

O X5 się nie wypowiadam bo nie chcę przeklinać.

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
A mnie coraz bardziej fascynuje Mercedes a szczegolnie klasa E po liftingu w wydaniu AMG. A z BMW E65 E60 E90 i jeszcze pare modeli mi sie podobalo ale to X5 to juz dno. :mad2:
Opublikowano
Najlepsze jest to, że na bazie X5 będą tłuc też jakiegoś pick-up'a !

O czym ty piszesz?

Opublikowano

W lipcowym Auto Motor i Sport jest napisane o tym, że "...Audi, BMW i Mercedes pracują nad ogromnymi pick-upami, skonstruowanymi w oparciu o modele - odpowiednio - Q7, X5 i GL. Początkowo napędzane będą silnikami V8, potem dołączą diesle o mocach ponad 200KM..."

Takie cudawianki już zaczynają wyprawiać, a to wszystko po to żeby przypodobać się Amerykanom.

Opublikowano

ale czym tu sie przypodobac jak taki pick-up do pracy sie nadawac nie bedzie bo to badziewie nawet ramy nie ma wiec ladownosc to bedzie mialo mala chyba pod skuter wodny albo motocykl bo do niczego innego to sie nie nada...

a kazdy amerykanski pick-up to auto sluzace do pracy o bardzo mocnej budowie oparte na poteznych stalowych ramach...

Opublikowano (edytowane)
Głównie pickupy kupują ludzie zamozni ktorzy mają kilka samochodów i kupują je głownie dla,,kozery'' a zwłaszcza w usa Edytowane przez BOSS881123
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
no i co z tego ze "beda wygladac"jak sie to do niczego nie bedzie nadawac oprocz wozenia zakupow z marketu?choc patrzac na projekty BMW ostatnie to nalezy sie spodziewac jakiegos oszpeconego ufo...