Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem użytkowaniem BMW f10 2011r, w wyposażeniu - ksenony. Ringi jako światła do jazdy dziennej lub jak kto woli na pozycji przełącznika "0" świecą mocno i na prawdę robi to wrażenie. Problem jest jak zaczyna sie ściemniać lub chmurzyć i załączają sie światła mijania wtedy ringi jakby świeciły tylko na 50% swojej mocy. W f11 juz tego problemu z tego co zauważyłem nie ma. Czy jest możliwość aby one cały czas tak samo mocno świeciły ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale to nie jest żaden problem, jest to celowo zakodowane w ten sposób.
Opublikowano
Ale to nie jest żaden problem, jest to celowo zakodowane w ten sposób.

Źle mnie zrozumiałeś. Wiem, że to nie jest problem natury technicznej tylko tak powinno być - ja poprostu traktuje to jako "widzi-misie" i sie pytam czy jest taka możliwość. W BMW nowszych generacji typu f11 wlasnie tak działają te światła tzn. Ringi cały czas mocno świecą.

Opublikowano
Czy jest możliwość aby one cały czas tak samo mocno świeciły ?

jest

Super, jako ze ja z elektronika i tego typu zabiegami nie mam nic wspólnego, mógłbyś polecić kogos kto by sie tego podjal w okolicach Krakowa - Kato ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy jest możliwość aby one cały czas tak samo mocno świeciły ?

jest

Super, jako ze ja z elektronika i tego typu zabiegami nie mam nic wspólnego, mógłbyś polecić kogos kto by sie tego podjal w okolicach Krakowa - Kato ?

Dzwoń, zrobię. Numer telefonu w podpisie .