Skocz do zawartości

nie dziala mi radio gps profesional nic co zwiazane z nim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem w bmw e60 z radiem z dnia na dzień przestało mi działać radio gps wszystko co z nim związane a na wyświetlaczu jest czarno od czasu błyśnie białym tyłem gdzie może być problem może ktoś już miał taki przypadek
Opublikowano
Mam ten sam problem. Auto u elektryka wspominałem o tym bluetooth ale elektryk wyjął radio i twierdzi że jaki crs czy coś niby jest walniente. Póki co radia nie mam i tak sobie jeżdżę bez.
Opublikowano
Witam. Odlaczylem Bluetooth i nie pomogło nic to samo co to. Może być mam nawigację. Profesional

Niedawno miałem te same problemy i musiałem oddać do naprawy. Ciebie czeka pewnie to samo, albo wymiana. Poszukaj na forum, jest kilka polecanych firm które robią to dobrze.

852c2d3fdc685c61m.png
Opublikowano
M ktoś jakieś pomysły co może być z tym radiem

kolego wysyłasz do naprawy i tyle, co Ci mamy tu napisać? jak nie działa to znaczy że jest zepsute, tak trudno to zrozumieć.

852c2d3fdc685c61m.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A wiec tak od miesiąca elektryk robi mi niby radio. Postanowiłem trochę podzwonić po ludziach którzy ogłaszają się na allegro. Więc temat wygląda tak że głównie siada płyta główna. Naprawa polega na ponownym lutowaniu jakiś kulek. Koszt od 600 do 1000zł wraz wgraniem polskiego menu,lektora i przerobienie na mp3. W przyszłym tygodniu odbieram Swoje radio wiec dam znać co elektryk zrobił u mnie? Póki co wiem że radio było u specjalisty od nawigacji i koszt 600zł. Mam nadzieje że zrobili to co powinni a nie wymienili płytę główną na jakąś używana?