Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widzialem je kiedys na alledrogo :wink: fajnie ze polift to jest dopiero rzadkosc na naszym rynku :8) autko super ale ta fela zrobila mega robote :norty: powiedz czemu wrociles do seri 6 ? no i pochwal sie nowym nabytkiem :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Witam. Wróciłem do e63, bo w sumie chyba NIC za takie pieniądze nie wygląda i nie robi takiego wrażenia jak zadbane 6er na żywo.. Samochodami marki Bmw zajmuję się od lat, jeszcze za czasów gdy na naszych drogach królowały polonezy ;) Nowy nabytek to także czarne 6 tym razem na jasnym wnętrzu z fotelami typu sport/sitze , ale muszę ją nieco 'zmodzić' bo seria ... to tylko seria, zdradzę tylko, że tym razem będą nieco większe felgi (22) w stylu usa (ale bez chromu), dystanse, naciągi, mody na wydechu, carbon w środku, itd.
Opublikowano
trzeba przyznac e63 to ponad czasowy samochodzik a czym starszy tym wieksze wzbudza zainteresowanie :wink: jesli prawdziwy fan bmw wraca do seri 6 to musi byc to dobry dupowoz :D cartel narkotykowy :wink: plany masz konkretne wrzucaj foto teraz w jakim stanie kupiles foty z prac bedziemy sie przygladali metamorfozie bo bedzie na co patrzec :norty: a co za serce tam bije :?:

Moje 730d==>

Opublikowano
Trafiło się w dość ładnie, nie mielone e63 z silnikiem 4.4 w przedlifcie no to wziełem, czarne na eleganckim wypasie.. Nie jestem zwolennikiem cykania fotek u mechaników (dziwnie na to patrzą) ale może coś tam podeśle, bo np. jutro planuje 'małą' modyfikację układu wydechowego. Fele 22 juz ogarnięte, też trafiły się za bezcen ;) czekam na opony w tej chwili i dystanse.
Opublikowano
luzik ogarnij wydech i wrzucaj foty :wink: napiecie rosnie ale rozumiem mechanika najwazniejsza pozniej mody :norty:

Moje 730d==>

Opublikowano
cartel dawaj foty pierwsze mody za toba pochwal sie :diabel_faja:

Moje 730d==>

Opublikowano
Trafiło się w dość ładnie, nie mielone e63 z silnikiem 4.4 w przedlifcie no to wziełem, czarne na eleganckim wypasie.. Nie jestem zwolennikiem cykania fotek u mechaników (dziwnie na to patrzą) ale może coś tam podeśle, bo np. jutro planuje 'małą' modyfikację układu wydechowego. Fele 22 juz ogarnięte, też trafiły się za bezcen ;) czekam na opony w tej chwili i dystanse.

Cartel, w jakiej konfiguracji 22" wchodzą do e63? Zastanawiam się nad nowymi "butami" na lato :) waham się pomiędzy 20 a 21 cali.

Opublikowano

245/30/22 lub 255/30/22 przód. A tył, jeżeli fele powyżej 10j to można 285/25/22 lub 295/25/22.

Latam już 3 dzień na zestawie wszystkie 4szt 22cale o szerokości 9,5j + opony w rozm. 245/30r22 (baaardzo lekki naciąg) i nie dzieje się absolutnie nic złego.

Et przodu ustawione mam na 20, a et tyłu na 15.

Komfort jest podobny jak miałem na wczesniejszym 650ci przy felgach 20 calowych.

Opony zakupione zostały fabrycznie nowe.

Nic nie ociera przy maksymalnym skręcie kół itp itd.

http://i36.photobucket.com/albums/e36/cartel23/Obraz%20004_zpsauuokvpl.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wooow, jaki wehikuł. Na dziury uważaj :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
dobrze na dziury będę uważał :8) a foty zrobi się po zimie, bo teraz na okrutnych seryjnych 18 (i także będę - uważał na dziury)