Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdzie mam szukać przyczyny gdy reczne nastawienie kierunu dmuchawy działa nie poprawnie w 118d 2007r, jak dam na szybe wieje na tułów, jak tam na nogi to leci na szybę, a żeby leciało na nogi tylko to czasem działa jak dam na tułów chcociaz nie zawsze. co mogło się popsuć że reczne ustawianie kierunku działa w ten sposob?
Opublikowano (edytowane)
nikt nie spotkal sie z takim czymś? chciałbym jeszcze dodac że za każdym razem gdy wchodzę do auta to raz nie mogę włączyć nawiewu na nogi a innym razem na tułów. Czy to może być wina panelu klimaty? i wystarczy go wymienić? Edytowane przez Krzysztofik87
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
zagadka rozwiazana. miłem zamieniony panel klimatyzacji. powinenen mieć manualna klime a ktoś dla wzbogacenia wyposażenia dał climatronic. teraz wszystko tak jak powinno, aż wygląda jak wygląda :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie rozkodowywałeś VIN przy zakupie? Dekodery są za free i od razu by wyszło, że w aucie są pokrętła, a nie przyciski.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musi być info że masz automatyczna. Jak nic nie pisze masz manual. W tym dekoderze VIN jest zdjęcie wnętrza jak auto wyjechało z fabryki. Jak na fotce są pokrętła to masz manuala.
Opublikowano
Nie do końca zdjęcia z fabryki. To są jakieś zdjęcia stockowe, rzeczywiście w zależności od wyposażenia zdjęcie się zmienia ale to dosłownie różnią się szczegółami i często mija się z prawdą.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest pokazane to co pokazuje rozkodowany Vin, czyli kolor tapicerki, rodzaj klimy, kiery radia. Wszystko to co opisuje VIN. Z prawdą się nie mija.
Opublikowano
Jest pokazane to co pokazuje rozkodowany Vin, czyli kolor tapicerki, rodzaj klimy, kiery radia. Wszystko to co opisuje VIN. Z prawdą się nie mija.
cala prawda
Nie do końca zdjęcia z fabryki. To są jakieś zdjęcia stockowe' date=' rzeczywiście w zależności od wyposażenia zdjęcie się zmienia ale to dosłownie różnią się szczegółami i często mija się z prawdą.[/quote']probujesz sobie wmowic ze tak nie jest, a prawda jest taka ze kupiles samochod naocznie nie sprawdzajac rzeczy ktore tak naprawde sa podstawowymi przy kupnie samochodu, a teraz probujesz wyjsc z twarza.
Opublikowano
Musi być info że masz automatyczna. Jak nic nie pisze masz manual. W tym dekoderze VIN jest zdjęcie wnętrza jak auto wyjechało z fabryki. Jak na fotce są pokrętła to masz manuala.

który to dekoder?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam podobny problem, i pytanie czy może taki automatyczny panel klimatyzacji jak już jest da się jakoś dokodować żeby działał poprawnie ??