Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie.

W jaki sposób skonfigurować indywidualną trasę podróży nanosząc punkty pośrednie? Czy poprzez dodawanie kolejnych celów? Wtedy system jakby traktuje każdą trasę oddzielnie.Tak mi się wydaje po krótkiej próbie rozszyfrowania, więc mogę się mylić.

Z góry dziękuję a jeśli ten temat jest już gdzieś wyjaśniony to proszę to pytanie przenieść do stosownego wątku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dodajesz kolejne cele, a następnie navi pyta o ich kolejność.

Odległość pokazuje po kolei do każdego celu.

Jak wpiszesz miasto, przez które chcesz jechać to będzie prowadził do jego centrum.

Tak więc czasami trzeba samodzielnie skorygować...

Opublikowano
Czy zatwierdzenie prowadzenia do ostatniego z celów automatycznie uwzględni poprzednie czy trzeba zaczynać od pierwszego? mam wrażenie że raczej to drugie.Dzięki za odpowiedź.
Opublikowano
Czy zatwierdzenie prowadzenia do ostatniego z celów automatycznie uwzględni poprzednie czy trzeba zaczynać od pierwszego? mam wrażenie że raczej to drugie.Dzięki za odpowiedź.

Cześć Stachu ;)

Kopę lat :twisted: :8)

Jak masz ustawiony cel główny, wprowadzając kolejny masz do wyboru czy go ustawić jako pośredni i nadajesz mu status celu głównego lub pośredniego, z tego co pamiętam to nawigacja nadaje im kolejność jak wprowadzasz, czyli Ty decydujesz.

Jeżeli masz a pewnie masz Connected Drive to możesz sobie trasę ustawić na telefonie a po wejściu do auta system zaciągnie trasę jako obowiązującą. Bardzo wygodne rozwiązanie. :wink:

BTW Gratuluje wyboru :mrgreen:

Opublikowano

Cześć Stachu ;)

Kopę lat :twisted: :8)

Jak masz ustawiony cel główny, wprowadzając kolejny masz do wyboru czy go ustawić jako pośredni i nadajesz mu status celu głównego lub pośredniego, z tego co pamiętam to nawigacja nadaje im kolejność jak wprowadzasz, czyli Ty decydujesz.

Jeżeli masz a pewnie masz Connected Drive to możesz sobie trasę ustawić na telefonie a po wejściu do auta system zaciągnie trasę jako obowiązującą. Bardzo wygodne rozwiązanie. :wink:

BTW Gratuluje wyboru :mrgreen:

Aaaa dziękuję za uznanie wyboru:) Tutaj bez konsekwencji mogę powiedzieć że była to "dobra zmiana" i nikt nie da mi ostrzeżenia za polityczne aluzje. Miło:) w sumie raczej normalnie :)

Dzięki za rady, muszę się obyć z tym nowym systemem. Ciekawi mnie jak przechodzi jeden cel w następny,muszę to wypraktykowac. Ciekawa sprawa z tym telefonem,też muszę to sprawdzić.

Samochód jest Perfect swoją drogą.

Pozdrowienia i do usłyszenia:)

Opublikowano

No raczej, jest bardziej niż perfekt ;)

Rok szukaliśmy następcy, zjeździliśmy salony, objeździliśmy masę aut, mocno się zastanawialiśmy nad nowym STi i... kupiliśmy jeszcze raz taką samą F30. :duh: No prawie taka samą :twisted:

A z auta będzie Pan zadowolony, po 4 latach z białą perłą zamieniamy na blue estoril... żeby było trochę Subarowo :8)

Opublikowano
No raczej, jest bardziej niż perfekt ;)

Rok szukaliśmy następcy, zjeździliśmy salony, objeździliśmy masę aut, mocno się zastanawialiśmy nad nowym STi i... kupiliśmy jeszcze raz taką samą F30. :duh: No prawie taka samą :twisted:

A z auta będzie Pan zadowolony, po 4 latach z białą perłą zamieniamy na blue estoril... żeby było trochę Subarowo :8)

Hehe, no proszę :)

Póki co jestem bardzo zadowolony :)

BTW, moje odkrycie na aktualnej winnej subariadzie-jazda na łopatkach rulez ;)