Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodawanie w opisie tych okresleń o najbogatszym państwie i "niewytłuczonych" autach zazwyczaj nie wróży nic dobrego.

Ale w tym przypadku sztuka do obejrzenia i weryfikacji stanu i przebiegu.

Jest KS więc można nawiązać kontakt z serwisami i wszystkiego się dowiedzieć.

Opublikowano
chłop sprzedaje to e36 juz chyba ok roku, z mich spostrzeżeń to że wszystkie listwy i klamki są pod kolor, lusterka to jakaś chińszczyzna no i przednie lampy zmieniane bo w tych rocznikach nie było soczewek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,

Czy ktoś może oglądał lub coś wie na temat tej beemki ?

Jakieś zastrzeżenia?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-328-manual-m3-m-pakiet-szwajcaria-ID6yjFXn.html

...może najpierw odniosę się do wypowiedzi w tym temacie jako że chyba jedyny widziałem to auto... :8)

Motor skrzynia dyfer igła, rdzy brak! jedynie małe ogniska. Jakie jeszcze zastrzeżenia masz na myśli ?

Znajmomy ma e36 w sedanie z 60tkm za te same $$$$

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Mój znajomy Żaba też takie ma jak ty piszesz ale jest to 1,8 automat... a tu kolega pyta o 2,8 Mpakiet więc nie pisz że takie samo... :shock:

Dodawanie w opisie tych okresleń o najbogatszym państwie i "niewytłuczonych" autach zazwyczaj nie wróży nic dobrego.

Kolego nie wróż z domysłów... bo to nie ma nic wspólnego ze stanem technicznym auta, widziałem, jeździłem dla twojej informacji ma Abgas...

chłop sprzedaje to e36 juz chyba ok roku, z mich spostrzeżeń to że wszystkie listwy i klamki są pod kolor, lusterka to jakaś chińszczyzna no i przednie lampy zmieniane bo w tych rocznikach nie było soczewek

Listwy w kolor, lusterka chińskie i że chłop ją wystawia od roku...Twoje zastrzeżenia są :lol: A co do lamp koleszko to też na to zwróciłem uwagę i są z 97 roku jak całe auto... SZWAJCARIA rządzi się swoimi prawami i lampy mogą być od nowości w tym aucie...

?

Opublikowano
Witam,

Czy ktoś może oglądał lub coś wie na temat tej beemki ?

Jakieś zastrzeżenia?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-328-manual-m3-m-pakiet-szwajcaria-ID6yjFXn.html

...może najpierw odniosę się do wypowiedzi w tym temacie jako że chyba jedyny widziałem to auto... :8)

Motor skrzynia dyfer igła, rdzy brak! jedynie małe ogniska. Jakie jeszcze zastrzeżenia masz na myśli ?

Znajmomy ma e36 w sedanie z 60tkm za te same $$$$

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Mój znajomy Żaba też takie ma jak ty piszesz ale jest to 1,8 automat... a tu kolega pyta o 2,8 Mpakiet więc nie pisz że takie samo... :shock:

Kolego nie wróż z domysłów... bo to nie ma nic wspólnego ze stanem technicznym auta, widziałem, jeździłem dla twojej informacji ma Abgas...

Listwy w kolor, lusterka chińskie i że chłop ją wystawia od roku...Twoje zastrzeżenia są :lol: A co do lamp koleszko to też na to zwróciłem uwagę i są z 97 roku jak całe auto... SZWAJCARIA rządzi się swoimi prawami i lampy mogą być od nowości w tym aucie...

?

lampy soczewki nie były w tym roczniku więc zmieniane więc koniec i kropka, pozaaym widze że sam sprzedający zachwala swoje auto :D :D :D :D

Opublikowano
A co do lamp koleszko to też na to zwróciłem uwagę i są z 97 roku jak całe auto.....

pewnie wyciągnąłeś całą lampę przy okazji "oglądania" pojazdu by sprawdzić jakie daty widnieją na wytłoczkach plastikowych

Opublikowano
A co do lamp koleszko to też na to zwróciłem uwagę i są z 97 roku jak całe auto.....

pewnie wyciągnąłeś całą lampę przy okazji "oglądania" pojazdu by sprawdzić jakie daty widnieją na wytłoczkach plastikowych

Nie trzeba wyciągać lamp żeby znać rocznik produkcji lamp bo są naklejki...

Ewidentnie to własciciel :D Zabrał wiaderko i łopatkę i opuścił piaskownicę.

Wow a ja w tobie pokładałem najwięcej IQ no cóż pozory mylą... :lol: nie wiem co mam się domyślać z twojego super oklepanego tekstu ale też możesz zabrać swoje cymbały fleta i chińską mandolinę i nie pisać głupot po internetowych forach...

Opublikowano

Dlaczego wkładasz tyle energii w obronę "dobrego imienia" tego auta, skoro go nie znasz.

Bo to, że go widziałeś czy się nim przejechałeś, to możesz co najwyżej mieć odczucia subiektywne.

Ale ty go bronisz jak właściciel, który nie trzyma ciśnienia.

Opublikowano (edytowane)

adalbert - myślę, że to powinno się oprzeć o jakiś wiecheć :norty:

a koledze chyba licznik w drugą mańkę bije

BMW Seria 3 E36 _ 328 _ Manual _ M3 M-pakiet _ Szwajcaria _ TUV na 2016Rok!

Na sprzedaż jedyny niepowtarzalny egzemplarz BMW E36 - PoLift '97Rok / BOSTON-GRUEN-METALIC No.275!

///328i Touring! Manuale ///M-paket

Dopuszczony do ruchu w Szwajcarii na 2016 rok!!!

Auto od początku wakacji używane na co dzień, obecny przebieg 241.000. Wóz sprawuje się znakomicie a spalanie po mieście to tylko 9,3 L/100km. Auto posiada Polski przegląd -wydruk do wglądu, również wydruk spalin! Stan BDB! Nie inwestuj w trupy... Samochód od Właściciel serwisu... nie ma takiej drugiej w PL.! i nie będzie

Vehicle information vin: EV09453

Przebieg 239 321 km 06:19, 7 listopada 2016
Edytowane przez piotr2569
Opublikowano

Proszę proszę... jeszcze nie zdążyłem odpisać a tu już odpowiedź :lol:

adalbert - myślę, że to powinno się oprzeć o jakiś wiecheć :norty:

a koledze chyba licznik w drugą mańkę bije

BMW Seria 3 E36 _ 328 _ Manual _ M3 M-pakiet _ Szwajcaria _ TUV na 2016Rok!

Na sprzedaż jedyny niepowtarzalny egzemplarz BMW E36 - PoLift '97Rok / BOSTON-GRUEN-METALIC No.275!

///328i Touring! Manuale ///M-paket

Dopuszczony do ruchu w Szwajcarii na 2016 rok!!!

Auto od początku wakacji używane na co dzień, obecny przebieg 241.000. Wóz sprawuje się znakomicie a spalanie po mieście to tylko 9,3 L/100km. Auto posiada Polski przegląd -wydruk do wglądu, również wydruk spalin! Stan BDB! Nie inwestuj w trupy... Samochód od Właściciel serwisu... nie ma takiej drugiej w PL.! i nie będzie

Vehicle information vin: EV09453

Przebieg 239 321 km

Pisałem już jednemu koledze żeby zabrał swoje intrumenciki a tu znowu jakaś trąbka... Co znowu? teraz przebieg nie pasuje ? :lol:

Opublikowano
Pisałem już jednemu koledze żeby zabrał swoje intrumenciki a tu znowu jakaś trąbka... Co znowu? teraz przebieg nie pasuje ? :lol:

Chłopie - po co się złościsz :?:

Wystarczyło napisać, że jesteś właścicielem owego E36 i usiłujesz go pchnąć za 15 koła papieru.

Nikt by tutaj do Ciebie pretensji nie miał - a tak strugasz "incognito" z marnym skutkiem.

Opublikowano (edytowane)

Chłopie - po co się złościsz :?:

Wystarczyło napisać, że jesteś właścicielem owego E36 i usiłujesz go pchnąć za 15 koła papieru.

Nikt by tutaj do Ciebie pretensji nie miał - a tak strugasz "incognito" z marnym skutkiem.

Ja nikogo nie strugam chłopczyku i znakomicie rozumiem filharmonię która tu istnieje... Marny skutek to są wasze głupoty jakie piszecie, szkoda gadać, bezsensu

Edytowane przez pawelgti
Opublikowano
Tonący brzytwy się chwyta, ale to rzadko działa w drugą stronę.

Ale ciekawe co na to sam założyciel tematu, bo gdzieś znikł.

Widzę że z rzeczywistością nie jest najlepiej... same domysły i domniemania. Możecie napisać coś oprócz frazesów na temat tego auta ? Bo o tym jest w końcu temat... tak

Co to internet ludzią z głowy zrobił.... zapewne zaraz będzie że o sobie piszę... dobra wystarczająco dużo danych, Ogłoście ALARM, zawołajcie chłopaków, pobawimy się troszkę w dziobanego 5 na 1 co... ?

Opublikowano
Możecie napisać coś oprócz frazesów na temat tego auta ? Bo o tym jest wkońcu temat... tak ?

To raczej od ciebie jako sprzedawcy tegoż oczekujemy - Pawle

Tutaj nie chodzi o fakt by kogoś dziobać - tylko skoro jesteś osobą tak znającą się na "muzyce filharmonicznej" to po kiego grzyba udajesz, że to nie Twój "flet" i na siłę próbujesz uświadomić to innym.

Każdy z nas ma na tyle odwagi by przyznać - TAK TO MOJE AUTO i jeśli ktoś jest zainteresowany to udzielę wszelkich informacji - i to ucina temat spekulacji...

Teraz czaisz różnicę????

pzdr

Opublikowano
Dajmy już spokój. Umawiamy się, że to nie jest właściciel, a zaangażowany mocno fan marki. :D

Amen.

Tłumaczenie:

"Dajmy już spokój" - nie było go czyli był niepokój...

"Umawiamy się" to już wiadomo o co chodzi czyli niepokój w wiadomym celu... zmowa

"że to nie jest właściciel," Czyli ja jestem właścicielem

"a zaangażowany mocno fan marki. :D " - dowcipek

"Amen" - nie piszemy tu już, spadamy

Opublikowano
Możecie napisać coś oprócz frazesów na temat tego auta ? Bo o tym jest wkońcu temat... tak ?

To raczej od ciebie jako sprzedawcy tegoż oczekujemy - Pawle

Tutaj nie chodzi o fakt by kogoś dziobać - tylko skoro jesteś osobą tak znającą się na "muzyce filharmonicznej" to po kiego grzyba udajesz, że to nie Twój "flet" i na siłę próbujesz uświadomić to innym.

Każdy z nas ma na tyle odwagi by przyznać - TAK TO MOJE AUTO i jeśli ktoś jest zainteresowany to udzielę wszelkich informacji - i to ucina temat spekulacji...

Teraz czaisz różnicę????

pzdr

Pikusiu wpust dotyczy że sprzedawca się odezwał i jest beka roku.... W tej bajce od samego początku był flet cymbał i chińska mandolina które zagrały beznadziejnie piękny utwór jakim jest "BMW E36 328i Manual Touring M-pakiet Bostongreenmetalic".

Po prostu stało się tak ponieważ Dyrygent nie zjawił się na czas, a w połowie utworu lub na sam koniec! Widząc ten beznadziejny występ i pustą widownię. Dyrygent postanowił roz...rdolić salę. W dodatku pojawia się nie trąbka a trąba co pinkoli, że to nie utwór Dyrygenta... Ktoś kto to przeczyta od A do Z zobaczy kto jest kto... Koniec przedstawienia.